Αρχική Ελλάδα Ειναι δυνατόν; Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή σε καροτσάκι που επέστρεφε από χημειοθεραπεία

Ειναι δυνατόν; Έκοψαν πρόστιμο σε καρκινοπαθή σε καροτσάκι που επέστρεφε από χημειοθεραπεία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αδυνατεί να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους, το περιστατικό που κατήγγειλε μία γυναίκα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την Αθηνά, η οποία βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα, η μητέρα της είναι καρκινοπαθής και χρειάζεται να μετακινείται από την Βέροια στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να κάνει τις θεραπείες της.

Για την μετακίνησή της από την μία πόλη στην άλλη, χρησιμοποιούν ένα ειδικό λευκό βαν που νοικιάζουν από νοσηλευτική εταιρία.

Το περιστατικό με το πρόστιμο

Στον γυρισμό λοιπόν στα διόδια, τους σταμάτησε η αστυνομία για έλεγχο και βλέποντας οτι στο όχημα  επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός που είναι τραυματιοφορέας, η ίδια ως συνοδός και η ασθενής μητέρα της αποφάσισε να τους βεβαιώσει πρόστιμο.

«Μας σταμάτησαν στα διόδια. Πίστευα ότι θα μας διευκολύνει, πρέπει να σας γράψω, μας είπε, γιατί είστε υπεράριθμοι. Ήταν τόσο απαθής, όσο και να του εξηγούσαμε. Μας έλεγε “κάντε ένσταση”» ανέφερε η γυναίκα.

Μάλιστα δεν άλλαξε γνώμη ούτε όταν του έδειξαν τα χαρτιά με τα παραπεμπτικά, ούτε όταν είδε πως η γυναίκα αντιμετώπιζε πρόβλημα στην αναπνοή.

Ο αστυνομικός που τους σταμάτησε έκοψε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα (και στην ασθενή).

Φυσικά έχει κατατεθεί ένσταση.