Αρχική Ελλάδα Έγκλημα στο Λασίθι: Δεν καταλαβαίνω πώς το έκανα, λέει τώρα ο 43χρονος

Έγκλημα στο Λασίθι: Δεν καταλαβαίνω πώς το έκανα, λέει τώρα ο 43χρονος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή – Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα – Ήθελε να αυτοκτονήσει λέει ο δικηγόρος του

Με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 43χρονος δράστης του φονικού στις Κουρούνες Λασιθίου με θύμα έναν 73χρονο πατέρα και σοβαρά τραυματία τον 45χρονο γιο του.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως έφτασα σε αυτό το σημείο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί προχώρησα σε αυτήν την ενέργεια, ζητάω συγνώμη από την οικογένεια» είπε στον ανακριτή, σύμφωνα με το flashnews.gr, αποδίδοντας την πράξη του στην κακιά στιγμή. Στην ερώτηση, δε, για τα κίνητρα της δολοφονίας είπε πως αυτό που τον ώθησε ήταν ένα επεισόδιο που συνέβη μεταξύ τους την ημέρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο συνήγορός του, Γιώργος Στειακάκης μιλώντας στο cretapost, ο 43χρονος αμέσως μετά την δολοφονία μετάνιωσε για τις πράξεις του ενώ κατά την πρώτη κατάθεσή του στον εισαγγελέα κατέρρευσε.

«Ο 43χρονος δηλώνει μετανιωμένος. Με δάκρια στα μάτια ζητούσε συγνώμη για όσα έχει κάνει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του, αμέσως μετά το συμβάν ήθελε να βάλει τέλος στην ζωή του όμως μετά από πιέσεις των συγγενών του ήρθαν σε επαφή μαζί μου και ξεκινήσαμε τις διαδικασίες της παράδοσης», επεσήμανε ο κ. Στειακάκης.

Σε βάρος του 43χρονου, ο οποίος παραδόθηκε το πρωί της Πέμπτης, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Ο 43χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για την Δευτέρα το πρωί οπότε και αναμένεται να οδηγηθεί ξανά στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί.