Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Εγκαινίασε την ανακαινισμένη αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα ο Βασιλειάδης

Την ανακαινισμένη αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα εγκαινίασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Γεώργιος Βασιλειάδης μαζί  με τον Δήμαρχο Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός. Ο κ. Βασιλειάδης τόνισε: «Για εμάς που ηγούμαστε την ηγεσίας του Αθλητισμού αποτελεί τεράστια ηθική ικανοποίηση όταν, με τα λίγα μέσα που διαθέτουμε σε αυτές τις τόσο δύσκολες εποχές, κατορθώνουμε, με χρηστή διαχείριση, να κάνουμε κάποιες παρεμβάσεις σε Δημοτικά Γυμναστήρια ανά την τώρα. Με αυτές τις μικρές «νίκες» ξεχνάμε το άγχος, τη στεναχώρια και τις δύσκολες, πολλές φορές, αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε. Εύχομαι στον Δήμαρχο Βύρωνα, τα σωματεία, τους αθλητές και τους Δημότες να είναι καλορίζικη η όμορφη αυτή αίθουσα που θα στεγάσει τα παιδιά μας και τον κόσμο, ο οποίος αποκαμώμενος από την οικονομική κρίση βρίσκει διέξοδο στον αθλητισμό. Εμείς ως Πολιτεία οφείλουμε να παρέχουμε τις συνθήκες ασφαλούς άθλησης και να διευκολύνουμε όλους τους πολίτες, όλων των ηλικιακών κατηγοριών να αθλούνται με αξιοπρέπεια. Όλα αυτά τα μικρά επιτεύγματα γίνονται ακόμα πιο σημαντικά αν αναλογιστούμε ότι δεν έχουμε πλέον στη διάθεσή μας τον ΟΠΑΠ, τον ζωοδότη του ελληνικού Πολιτισμού και Αθλητισμού, τον οποίο οι προηγούμενες Κυβερνήσεις ξεπούλησαν χωρίς τη στοιχειώδη διαπραγμάτευση. Αλλά αυτά τώρα ανήκουν στο παρελθόν. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσουμε μπροστά με όποια μέσα διαθέτουμε και να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες και τον Αθλητισμό μας. Η αίθουσα αυτή δεν ανακατασκευάστηκε με λεφτά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, και σε αυτόν επιστρέφει τώρα προς αξιοποίηση. Δυστυχώς βρισκόμαστε στην εποχή που τα αυτονόητα γίνονται μέγα ζήτημα. Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σε όποια Δημοτική Αρχή προσπαθεί με χρηστή διοίκηση να κάνει παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις προς όφελος της κοινωνίας. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε βήμα – βήμα και μέρα με την ημέρα την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών, αναβαθμίζοντας το βιοτικό τους επίπεδο»

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε την αθλητική ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στην ολοκλήρωση του έργου και μεταξύ άλλων είπε: «Με χαρά και περηφάνια παραδίδουμε στην αθλητική κοινότητα της πόλης μας την ανακαινισμένη αίθουσα του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα. Ο Δήμος μας έχει πλούσια αθλητική παράδοση. Καλλιεργούμε 13 ολυμπιακά αθλήματα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβο, βόλεϊ, χάντμπολ, ενόργανη και ρυθμική γυμναστική, πινγκ πονγκ, πάλη, τάεκβοντο, τζούντο, κολύμβηση, τένις και από σήμερα θα προστεθεί και η πυγμαχία που θα στεγαστεί σε αυτόν τον χώρο. Η πόλη μας διέθετε σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις, που βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση και η δική μας δημοτική Αρχή, από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, έθεσε ως πρώτιστο μέλημά της την άμεση συντήρησή τους. Μετά την ανακατασκευή αυτής της αίθουσας προχωράμε σε παρεμβάσεις σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, πάντα με την αρωγή της Πολιτείας»

 

Διαβάστε ακόμη:

156 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορικής Βιομηχανίας– Οι επτά ειδικότητες και οι θέσεις

Σε 7 ανέρχονται οι ειδικότητες που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη της ΕΑΒ. Η Βιομηχανία ανακοίνωσε 156 προσλήψεις, για τις ανάγκες της στην Τανάγρα.

Αυτός είναι ο μηνιαίος μισθός και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών – Τι σύνταξη λαμβάνουν

Ακόμη πιο...ελκυστικές γίνονται διαχρονικά οι θέσεις στην Ευρωβουλή λόγω των υψηλών αποζημιώσεων που παρέχονται στους εκλεγέντες.

Η “χρυσή” μεταγραφή του MEGA, η γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ και ο..καβαλημενος αυτοδιοικητικός 

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας και μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Σήμερα δεν έχουμε μενού à la carte, αλλά ένα..πλούσιο μπουφέ. Γεμίστε, λοιπόν, τα πιατάκια σας και απολαύστε.

Τα σχέδια Παπασταύρου-Μπρατάκου και το “ρουσφέτι’ της χρονιάς 

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Νίκος Παπαθανάσης: Υπερκαλύφθηκε ο στόχος των δράσεων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι υποβολές των προτάσεων στο πλαίσιο των δύο δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης, στο σύνολο της...

Θεοχάρης: Βάζουμε τάξη στο ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων

«Το να έχουμε πολίτες δύο κατηγοριών με κάποιους να πληρώνουν κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας και άλλους όχι, δεν είναι ανεκτό», δήλωσε ο Υφυπουργός Εθνικής...

Υπ. Ανάπτυξης: Πρόστιμα 1.480.000 ευρώ σε 11 επιχειρήσεις για πλασματικές  εκπτώσεις και προσφορές

Υπ. Ανάπτυξης: Πρόστιμα 1.480.000 ευρώ σε 11 επιχειρήσεις για πλασματικές  εκπτώσεις και προσφορές Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.480.000 ευρώ επιβλήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης σε 11 επιχειρήσεις, μετά από ελέγχους...

ΥΠΟΙΚ: Αυστηρό μήνυμα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν διασύνδεση ταμειακών με POS

ΥΠΟΙΚ: Αυστηρό μήνυμα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν διασύνδεση ταμειακών με POS, εντός του χρονοδιαγράμματος αποστέλλει το οικονομικό επιτελείο, προχωρώντας σε εκτεταμένους ελέγχους στην...