Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Έγιναν τα εγκαίνια κλειστού σκοπευτηρίου της ΕΛ.ΑΣ. στη Βέροια

Το σύγχρονο κλειστό σκοπευτήριο και την αίθουσα πραγματικών σεναρίων, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, στο Πανόραμα Βέροιας εγκαινίασε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Στη τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου και Απόστολος Βεσυρόπουλος, η Γενική Πρόξενος των Η.Π.Α. στη Θεσσαλονίκη Rebecca Fong, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βεροίας Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων Αργύριος Δημόπουλος, ο Νομικός Σύμβουλος Προεδρίας Δημοκρατίας Σωτήριος Ρίζος και ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Γεώργιος Βύνιος,

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας, παραβρέθηκαν, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Σώματος, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης καθώς και ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Δραγατάκης.

Παρέστησαν επίσης ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος Νικόλαος Μενεξίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο Διοικητής Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Διοικητής Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ταξίαρχος Αναστάσιος Μανιάτης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Παναγιώτης Ντζιοβάρας, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Χαλκιδικής, Μαγνησίας, Ημαθίας, Σερρών, Κοζάνης και Πιερίας και άλλοι ανώτεροι Αξιωματικοί του Σώματος.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμα οι Πρόεδροι και τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Νομού Θεσσαλονίκης και Ημαθίας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι των κομμάτων, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών, Αστυνομικών και Στρατιωτικών Αρχών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Συνδικαλιστικοί Φορείς, αλλά και Φορείς της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το κλειστό σκοπευτήριο και η αίθουσα πραγματικών σεναρίων αποτελούν δωρεά του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ, κ. Κωνσταντίνου Σούκου.

Σημειώνεται ότι χθες (17 Μαρτίου 2017), ο κ. Γενικός, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη, επισκέφθηκε τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, όπου τον υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος Ντζιοβάρας Παναγιώτης.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχτηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Φώτιος Δομζαρίδης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας.

Στο πλαίσιο των επισκέψεών του ο κ. Γενικός είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δυτικής και της Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και με λοιπό αστυνομικό προσωπικό, με τους οποίους συζήτησε θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις αστυνομικές Υπηρεσίες και την τοπική κοινωνία.

Ο κ. Γενικός μεταβαίνει σήμερα στη Λάρισα, προκειμένου να επισκεφθεί τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Διαβάστε ακόμη:

Εργαζόμενοι σε πλατφόρμες: Ο Ν.4808/2021 και η νέα Ευρωπαϊκή Οδηγία

Δείτε τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε πλατφόρμες.

Εξίσωση τρίτεκνων οικογενειών με πολύτεκνες – Τι αλλάζει

Άρθρο της δικηγόρου Μαργαρίτας Κάρδαρη Eξετάζεται από την Κυβέρνηση να...

Τα κυβερνητικά “σπρίνγκ ρόλς” και η “έκπληξη” στον Ανδρουλάκη

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Νίκος Παπαθανάσης: Υπερκαλύφθηκε ο στόχος των δράσεων για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι υποβολές των προτάσεων στο πλαίσιο των δύο δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας σε περιοχές Εδαφικών Σχεδίων Δίκαιης Μετάβασης, στο σύνολο της...

Θεοχάρης: Βάζουμε τάξη στο ζήτημα των ανασφάλιστων οχημάτων

«Το να έχουμε πολίτες δύο κατηγοριών με κάποιους να πληρώνουν κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας και άλλους όχι, δεν είναι ανεκτό», δήλωσε ο Υφυπουργός Εθνικής...

Υπ. Ανάπτυξης: Πρόστιμα 1.480.000 ευρώ σε 11 επιχειρήσεις για πλασματικές  εκπτώσεις και προσφορές

Υπ. Ανάπτυξης: Πρόστιμα 1.480.000 ευρώ σε 11 επιχειρήσεις για πλασματικές  εκπτώσεις και προσφορές Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.480.000 ευρώ επιβλήθηκαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης σε 11 επιχειρήσεις, μετά από ελέγχους...

ΥΠΟΙΚ: Αυστηρό μήνυμα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν διασύνδεση ταμειακών με POS

ΥΠΟΙΚ: Αυστηρό μήνυμα σε επιχειρήσεις που δεν έχουν διασύνδεση ταμειακών με POS, εντός του χρονοδιαγράμματος αποστέλλει το οικονομικό επιτελείο, προχωρώντας σε εκτεταμένους ελέγχους στην...