Αρχική Ασφάλιση ΕΦΚΑ: Μέχρι τη Μ.Πέμπτη η καταβολή των εισφορών Φεβρουαρίου

ΕΦΚΑ: Μέχρι τη Μ.Πέμπτη η καταβολή των εισφορών Φεβρουαρίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε συνεχή παρακολούθηση και έλεγχο από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, βρίσκεται η διαδικασία υπολογισμού των εισφορών Ελεύθερων Επαγγελματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Αγροτών, προκειμένου να εντοπίζονται ενδεχόμενες αστοχίες και να προωθείται άμεσα η επίλυσή τους.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης. Οι πρώτες παρεμβάσεις έγιναν στις εισφορές Φεβρουαρίου και ήδη δρομολογούνται οι επόμενες που θα υλοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Η Διοίκηση διαβεβαιώνει ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί με δυναμισμό και επιμονή μέχρι να επιλυθεί και η τελευταία αστοχία και να αποκατασταθεί η δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση όλων των ασφαλισμένων.

Παράλληλα, η Διοίκηση του ΕΦΚΑ υπενθυμίζει ότι:
•    Οι εισφορές Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017 έχουν περιληφθεί στο ειδοποιητήριο που έχει ήδη σταλεί ταχυδρομικά στους ασφαλισμένους και  έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ στον ιστότοπο, www.efka.gov.gr
•    Ασφαλισμένοι που, ενδεχομένως, δεν έχουν παραλάβει το ειδοποιητήριο έχουν τη δυνατότητα εκτύπωσής του μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών.