Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά, όταν ένας νεαρός Κρητικός, οδηγώντας πολυτελή BMW, τρομοκράτησε τρεις φοιτήτριες που επιβιβάστηκαν στο όχημά του κάνοντας ωτοστόπ, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.

Οι νεαρές γυναίκες κάλεσαν τρομοκρατημένες το 112, καταγγέλλοντας πως ο οδηγός δεν τους επέτρεπε να κατέβουν από το αυτοκίνητο, ενώ κινούνταν με επικίνδυνους ελιγμούς και μεγάλη ταχύτητα εντός της πόλης. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, με ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά να ξεκινούν επιχείρηση εντοπισμού του οχήματος, την ώρα που ο νεαρός συνέχιζε την επικίνδυνη πορεία του.

Δύο από τις φοιτήτριες κατάφεραν να βγουν από το όχημα σε φανάρι, ωστόσο η τρίτη παρέμεινε μέσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός φέρεται να προσπάθησε να χτυπήσει μοτοσικλέτες αστυνομικών και τελικά συγκρούστηκε με περιπολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάλεσε και τον πατέρα του στο σημείο, ο οποίος, φτάνοντας, ενεπλάκη και αυτός σε σύγκρουση με περιπολικό. Τελικά, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τόσο τον νεαρό όσο και τον πατέρα του, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον σοβαρότατες κατηγορίες, ανάμεσά τους και «απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις