Αρχική Περιφέρειες Δύο παλαίμαχοι αθλητές στο πλευρό του Γ. Σγουρού

Δύο παλαίμαχοι αθλητές στο πλευρό του Γ. Σγουρού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δύο παλαίμαχοι αθλητές του μπάσκετ που συνεχίζουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και κυρίως στη νέα γενιά, μέσα από την προπονητική και την εκπαίδευση προστίθενται στο ψηφοδέλτιο του Γ. Σγουρού και της «Ανεξάρτητης Αυτοδιοίκησης Αττικής».

Πρόκειται για τον Χάρη Παπάζογλου και τον Ανδρέα Κουτσούρη που θα είναι υποψήφιοι στην Περιφερειακή Ενότητα του Πειραιά.

Ο Χάρης Παπάζογλου υπήρξε μέλος όλων των Εθνικών Ομάδων καλαθοσφαίρισης παίδων, εφήβων και ανδρών και αθλητής του Παναθηναϊκού με τον οποίο κατέκτησε 7 πρωταθλήματα Ελλάδος, του Μίλωνα και της Α.Ε.Κ. Διετέλεσε προπονητής καλαθοσφαίρισης σε πολλές ομάδες, προπονητής στην Εθνική Ομάδα της Κύπρου και της Εθνικής ομάδας γυναικών Ελλάδος, καθώς και δεύτερος προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Παρίσι. Ως επίλεκτος αθλητής συμμετείχε σε κορυφαίες διοργανώσεις της Εθνικής Ενόπλων καθώς και ως προπονητής της ομάδας. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής.

Ο Ανδρέας Κουτσούρης υπήρξε αθλητής της καλαθοσφαίρισης στις ομάδες Φοίνικας Πειραιά, Μίλωνας και Πειραϊκός Σύνδεσμος. Ασχολείται με την προπονητική από το 1976 μέχρι και σήμερα, μεταδίδοντας τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού στα νέα παιδιά. Έχει έντονη δράση σε πολιτιστικά προγράμματα και συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Συνήγορο του Παιδιού, σε μια διαρκή προσπάθεια διαμόρφωσης του χαρακτήρα και των αρχών της νεολαίας. Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής.

Ο Γιάννης Σγουρός τους καλωσόρισε στην Παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους.