Μετά τον ισχυρό καύσωνα που αντιμετώπισε η χώρα αυτές τις μέρες ένα ισχυρό μπουρίνι στην Βέροια προκάλεσε μεγάλα προβλήματα, καθώς από την σφοδρότητα των ανέμων ξηλώθηκαν δέντρα, κολώνες της ΔΕΗ και λαμαρίνες από πινακίδες καταστημάτων εκτοξεύονταν στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ξηλώθηκαν 15 δέντρα, ενώ έφυγαν λαμαρίνες, ταμπέλες και θερμοσίφωνες στον αέρα, καθώς και ένα μεγάλο δέντρο στην πλατεία ξηλώθηκε και έπεσε στο οδόστρωμα, σύμφωνα με το inveria.gr

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την απομάκρυνση του δέντρου και την απελευθέρωση του δρόμου. Δέντρο ξεριζώθηκε και στην Γέφυρα Κούσιου, καταπλακώνοντας ένα ΙΧ. Εκτός από δέντρα σημειώθηκαν και πτώσεις σε κολώνες της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα η μισή πόλη από τον Αγ. Αντώνιο έως το Εργοχώρι να μείνει χωρίς ρεύμα.

Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή παλιό Κτηνιατρείο κοντά στο κέντρο, έπεσε πλατάνι πάνω σε τέσσερις κολόνες της ΔΕΗ. Στο γυμνάσιο Μακρυχωρίου, έπεσαν πέντε δέντρα στην αυλή του σχολείου.

Συνεργεία του Δήμου, της Περιφέρειας και της ΔΕΔΗΗΕ σπεύδουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί, ενώ η Πυροσβεστική δέχεται συνεχώς κλήσεις για απομάκρυνση δέντρων και μεγάλων κλαδιών.

Οι ισχυρότατοι άνεμοι στη Βέροια έριξαν πλάτανο στην πλατεία Κτηνιατρείου (γέφυρα Κούσιου) στη Βέροια, με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί και τσιμεντοκολώνα της ΔΕΗ. 

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις