Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το πρωί στο νησί της Σύμης, για τον εντοπισμό 67χρονου Βρετανού δημοσιογράφου Michael Mosley, ο οποίος βρισκόταν στο νησί για διακοπές μαζί με την 64χρονη σύζυγό του και από χθες το μεσημέρι αγνοούνται τα ίχνη του.  

Ο Michael Mosley βρισκόταν σε διακοπές με τη σύζυγό του στη Σύμη. Ο 67χρονος είχε βγει για πεζοπορία, με την σύζυγό του, Dr Clare Bailey να ειδοποιεί τις αρχές, καθώς ο άνδρας της δεν επέστρεψε μέχρι τις 7.30 το βράδυ στο κατάλυμά τους. Σύμφωνα με τις αρχές ο Dr. Mosley, πιθανότατα έπεσε από μεγάλο ύψος ενώ περπατούσε στην παραλία του Αγίου Νικολάου χθες Τετάρτη (05/06/2024). Η περιοχή όπου πιθανώς πέρασε ο Dr Mosley για να επιστρέψει είναι κατά τμήματα αδιάβατη και επικίνδυνη, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός αλλοδαπού στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Σύμη. Στην επιχείρηση αναζήτησης συμμετέχουν 6 πυροσβέστες και 1 οχήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.