Αρχική Δήμοι Δωρεάν τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη στον Δήμο Αγ. Βαρβάρας

Δωρεάν τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη στον Δήμο Αγ. Βαρβάρας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε λειτουργία θέτει και πάλι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, την τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για όσους πολίτες νιώθουν την  ανάγκη να αποφορτιστούν από το ψυχολογικό βάρος του εγκλεισμού. Η γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης έχει στόχο να συμβουλεύσει και να στηρίξει όλους όσοι έχουν επηρεαστεί σε ψυχολογικό επίπεδο εξαιτίας του κορονοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι  μπορείτε να καλούν  καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08.00 έως 16.00 στο Κέντρο Κοινότητας, στο τηλέφωνο 213 2019305 για να καθορίσουν το ραντεβού τους με την Ψυχολόγο Δήμητρα Στουγιάννου. Μπορούν επίσης να στείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) μέσω e-mail:  [email protected]  για να επικοινωνήσει προγραμματισμένα η υπηρεσία μαζί τους.Θα υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας και μέσω skype.

Επιπρόσθετα, ο Δήμος για να ενισχύσει  την ψυχολογική υποστήριξη ατόμων άνω των 62 ετών  και ειδικά για τα μέλη των ΚΑΠΗ και τους μοναχικούς ηλικιωμένους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, έχει αναπτύξει συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση  Κέντρο φ, που παρέχει δωρεάν τηλεφωνική ψυχολογική υποστήριξη, μέσω ατομικών συνεδριών και κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού,  σε όποιο μέλος του ΚΑΠΗ και του Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου  το έχει ανάγκη. Πληροφορίες: 2105691161, ΚΕΦΑ,  Μαρία Γκοτσοπούλου.