Αρχική Δήμοι Δωρεάν rapid test Covid-19 για όλο τον Απρίλιο στον Δήμο Αμαρουσίου

Δωρεάν rapid test Covid-19 για όλο τον Απρίλιο στον Δήμο Αμαρουσίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Όλο τον Απρίλιο, θα συνεχιστούν στον Δήμο Αμαρουσίου, τα δωρεάν rapid tests Covid-19. Θα πραγματοποιούνται από  κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 10:00 – 15:00,  στην πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid test πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

«Ευχαριστούμε τον ΕΟΔΥ για τη συνεργασία και την ανταπόκρισή του, στο αίτημά μας να βρίσκονται στο Μαρούσι τα κλιμάκιά του, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ικανοποιείται έτσι η ανάγκη της πρόληψης αλλά και της παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης, ειδικά τώρα που μπαίνουν και στη ζωή μας τα self tests. Το Μαρούσι ως κέντρο εμβολισμών ανάγεται με αυτή την ενέργεια και με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, ως ο ολοκληρωμένος μητροπολιτικός κόμβος πρόληψης υγείας για τα Βόρεια Προάστια, με την απόλυτη στήριξη του Δήμου μας», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου.