Αρχική Υγεία Δωρεά υγειονομικού υλικού στην Π.Αττική από ΕΛΠΕ και Όμιλο Ιατρική Διάγνωση

Δωρεά υγειονομικού υλικού στην Π.Αττική από ΕΛΠΕ και Όμιλο Ιατρική Διάγνωση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ) και ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση, προχώρησαν στη δωρεά υγειονομικού υλικού στην Περιφέρεια Αττικής.

Συγκεκριμένα, τα ΕΛΠΕ με επιστολή τους προς τον περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΙΣΑ, κ. Γιώργο Πατούλη, προχώρησαν στην προσφορά 10.000 μασκών χειρουργικού τύπου και 20.000 γαντιών μιας χρήσεως, με στόχο «να συνδράμουν το έργο της Περιφέρειας».

Ταυτόχρονα, σε ανάλογη επιστολή, ο Όμιλος Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab δηλώνουν την απόφαση τους να προσφέρουν τη δωρεάν δυνατότητα διεξαγωγής μοριακών ελέγχων για τον Sars-Cov-2 σε 2.500 πολίτες, για την αποτελεσματικότερη θωράκιση των πολιτών της Αττικής από την πανδημία.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας την ουσιαστική προσπάθεια που καταβάλλει σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την αποτελεσματικότερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής, επιχειρηματικοί και ιατρικοί όμιλοι συνδράμουν έμπρακτα, με δωρεές υγειονομικού υλικού.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα ΕΛΠΕ τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση και το Central Lab. Οι οποίοι στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκαν θετικά και άμεσα, με την ευγενική προσφορά τους, στο γενικό κάλεσμα που απευθύναμε για συνδρομή στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση των πολιτών της Αττικής. Με τη στάση τους αναδεικνύουν αξίες όπως η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη, αποτελώντας πρότυπο. Σ΄αυτή τη δύσκολη εθνική μάχη δεν περισσεύει κανείς. Απαιτείται συστράτευση, ενότητα και ομοψυχία. Προκειμένου να βγούμε όλοι μαζί, το συντομότερο δυνατό νικητές από αυτή την περιπέτεια», δηλώνει ο Γ. Πατούλης.