Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία στη Νέα Πέραμο, όπου ένας 44χρονος φέρεται να σκότωσε τον 47χρονο αδελφό του μέσα στο σπίτι που ζούσαν. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε παρουσία του τρίτου αδελφού, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Δεν μου έδινε να πιω, τσακωθήκαμε και έγινε το κακό». Ο ίδιος είχε στο παρελθόν κατηγορήσει τα αδέλφια του για ενδοοικογενειακή βία, χωρίς όμως να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρή εξάρτηση από το αλκοόλ και είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 2014.

Γείτονες αναφέρουν ότι οι εντάσεις στο σπίτι ήταν συνεχείς, με συχνούς δυνατούς καβγάδες, φωνές και ήχους από σπασίματα. Το θύμα είχε πρόσφατα αναφέρει σε γνωστούς ότι δεχόταν απειλές από τον αδελφό του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στη μονοκατοικία εντόπισαν τον 47χρονο νεκρό με πολλαπλά τραύματα από ψαλίδι, κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς. Ο 44χρονος, ελαφρά τραυματισμένος από τη συμπλοκή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια συνελήφθη.

Ο δράστης της επίθεσης είναι γνώριμος των αρχών αλλά ως θύμα, καθώς έξι φορές έχει καταγγείλει τα αδέρφια του για ενδοοικογενειακή βία. 

Σύμφωνα με το Star, η πρώτη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία έφτασε στην αστυνομία τον Οκτώβριο του 2022. Ακολούθησαν ακόμη δύο βίαια περιστατικά το 2023 και το 2024. Σε καμία από τις μηνύσεις του, όμως, δε ζητήθηκε η ποινική δίωξη των αδελφών του. Τις περισσότερες φορές ως δράστη έδειχνε τον μεγαλύτερο αδερφό, ενώ μια φορά είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό και το θύμα.

Τα τρία αδέρφια, γιοι αστυνομικού που έχει φύγει από τη ζωή, ζούσαν μαζί και στον Λουτρόπυργο, αλλά και στην Κινέτα. Από την περιοχή της Κινέτας έφυγαν πριν 7 χρόνια περίπου, όταν τους έδιωξε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού .

Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη και ο 48χρονος μεγαλύτερος αδελφός τους για συμμετοχή σε προηγούμενο επεισόδιο σωματικών βλαβών. Και οι δύο πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Το χρονικό της αδελφοκτονίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του θύματος τον εντόπισαν μέσα σε λίμνη αίματος, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα από ψαλίδι, ενώ η αιτία θανάτου ήταν τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό, ο 44χρονος δράστης, και μικρότερος αδελφός, κυκλοφορούσε σε έξαλλη κατάσταση και είχε εκφράσει απειλές κατά του μεγαλύτερου αδελφού του. Ωστόσο, τελικά ήταν εκείνος που επιτέθηκε και δολοφόνησε τον 47χρονο.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο δράστης τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πριν συλληφθεί από τις αρχές.

Στη συνέχεια, συνελήφθη και ο 48χρονος αδελφός τους, για συμμετοχή σε επεισόδιο σωματικών βλαβών. Και οι δύο πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Οι κάτοικοι της περιοχής περιγράφουν μια οικογένεια με επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας, συχνή κατανάλωση αλκοόλ και έντονους καβγάδες, που σε αρκετές περιπτώσεις κατέληγαν σε επιθέσεις με αιχμηρά αντικείμενα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις