Αρχική Ελλάδα Δολοφονία Άλκη: Βρισιές και κατάρες κατά των συλληφθέντων στα δικαστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δολοφονία Άλκη: Βρισιές και κατάρες κατά των συλληφθέντων στα δικαστήρια (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υπό δρακόντεια μέτρα έφθασαν οι υπόλοιποι οκτώ συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκη στα δικαστήρια.

Στη συνέχεια, θα οδηγηθούν στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, ωστόσο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για την απολογία τους.

Πρόκειται για επτά Έλληνες και έναν Αλβανό, νεαρής ηλικίας, η εμπλοκή των οποίων στο άγριο έγκλημα προέκυψε απα το προανακριτικό υλικό που συγκέντρωσε η Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Έχουν εκδοθεί ακόμα δύο εντάλματα σύλληψης με την αστυνομία να αναζητά τα άτομα.

Αυτός είναι ο δράστης με το δρεπάνι

Στο μεταξύ, το δράστη με το δρεπάνι που έδωσε τις χαριστικές βολές στον 19χρονο Αλκη Καμπανό φαίνεται πως «δείχνουν» οι οκτώ -εκ των εννιά συνολικά- συλληφθέντες για τη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι οκτώ συλληφθέντες κατονόμασαν τον ένατο ως το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη δολοφονία. Πρόκειται για έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος είναι ήδη στα χέρια των Αρχών.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο συλληφθείς δεν είναι σεσημασμένος και άρα δεν υπάρχουν στο αρχείο τα δακτυλικά του αποτυπώματα ούτε και το γενετικό του υλικό, που αναμένεται να ληφθούν.

Τα δείγματα, στη συνέχεια, θα συγκριθούν σε αυτά που έχουν ληφθεί από το δρεπάνι που χρησιμοποιήθηκε για να τραυματιστεί θανάσιμα o Άλκης.