Αρχική Ελλάδα Δείτε online αν το όχημά σας είναι ανασφάλιστο

Δείτε online αν το όχημά σας είναι ανασφάλιστο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στην ηλεκτρονική σελίδα του “Επικουρικού Κεφαλαίου” θα πρέπει να εισέλθει κάποιος ενδιαφερόμενος προκειμένου να ελέγξει εάν το όχημα που έχει στη κατοχή του βρίσκεται στη λίστα των ανασφάλιστων αυτοκινήτων που διαθέτει το υπουργείο Οικονομικών.

Το τελευταίο διάστημα αρκετοί κάτοχοι οχημάτων έχουν ταλαιπωρηθεί, καθώς αν και έχουν καταβάλλει τα ασφάλιστρα τους, δεν πρόλαβαν την έκδοση του προστίμου, με αποτέλεσμα το σύστημα να τους έχει περάσει στη σχετική λίστα ανασφάλιστων οχημάτων. Υπάρχουν δε περιπτώσεις ασφαλισμένων που ενώ τους είχε κλαπεί το όχημα, φαίνονται να το διατηρούν ανασφάλιστο. Σε αυτές τις περιπτώσεις και σε ακόμα περισσότερες οι κάτοχοι οχημάτων οφείλουν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητό τους, προκειμένου να κάνουν μαζί το ανάλογο αίτημα διαγραφής από τη λίστα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή μπορούν να δουν ηλεκτρονικά αν βρίσκονται ή όχι στη πολυπόθητη λίστα.

Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, μπορούν να εισέρχονται

                                                   ΕΔΩ

και να ενημερώνονται άμεσα!

Συμπληρώστε το ΑΦΜ σας, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας και τον κωδικό ασφαλείας (για να διαπιστώσει το σύστημα ότι είστε πραγματικός επισκέπτης και όχι Robot) και δείτε αν είστε ή όχι στη λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων!