Αρχική Ελλάδα Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στον 22χρονο

Δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στον 22χρονο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα (7/5) ο 22χρονος άνδρας, που προχώρησε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος νεαρής κοπέλας στη Νέα Σμύρνη, εναντίον του οποίου ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και θα δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.

Ο νεαρός φέρεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη, καθώς κοπέλες τον αναγνώρισαν.

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας όπου διαμένει η νεαρή κοπέλα, φαίνεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα η κοπέλα προσεγγίζει την είσοδο του σπιτιού και δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται ο 22χρονος ο οποίος φαίνεται να την παρακολουθεί και φεύγει όταν καταλαβαίνει πως η κοπέλα έχει απομακρυνθεί.

Η εν λόγω κοπέλα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την παρακολουθούσε επί τουλάχιστον 300 μέτρα στο δρόμο προς το σπίτι της. Επίσης άλλες τέσσερις κοπέλες φέρεται να τον αναγνώρισαν από το συγκεκριμένο οπτικό υλικό του βίντεο και τον κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές.

Μάλιστα η μία εξ΄αυτών είναι γυναίκα 27 ετών από την Κύπρο, που τον αναγνώρισε από το συγκεκριμένο βίντεο, επικοινώνησε με την αστυνομία και ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα αντίστοιχης επίθεσης από τον συγκεκριμένο νεαρό, πέρυσι τον Μάρτιο στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς ο νεαρός άνδρας δεν έχει πει τίποτε και φέρεται να έχει μιλήσει μόνο για κάποια ιδιαίτερη προτίμηση και κάποιο “βίτσιο” σε σχέση με τις νεαρές κοπέλες.