Στο νοσοκομείο Καστοριάς μεταφέρθηκαν ένας 24χρονος Έλληνας και ένας 39χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι φέρουν ελαφρά τραύματα από μαχαίρι, έπειτα από επίθεση που δέχθηκαν από 25χρονο στην περιοχή του Άργους Ορεστικού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 25χρονος αλλοδαπός, ενώ βρισκόταν στη λαϊκή αγορά της πόλης, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους επιτέθηκε με μαχαίρι στους δύο άνδρες. Λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

οι δύο άνδρες φέρονται να λογομάχησαν έντονα, με την κατάσταση να κλιμακώνεται και τον δράστη να τραυματίζει σοβαρά τον 24χρονο.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ στο σημείο επικράτησε πανικός. Το θύμα σοβαρά τραυματισμένο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, απ’ όπου σε μικρό χρονικό διάστημα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Ο δράστης εντοπίστηκε λίγο αργότερα , συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρει τραύμα από το μαχαίρι στο χέρι. Η έρευνα για τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην αιματηρή συμπλοκή βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις