Μεγάλη δημοσκόπηση πραγματοποίησε η Opinion Poll για το «Μανιφέστο», ενώ προχωρούσε προς το τέλος της η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στην Βουλή.

Το αποτύπωμα της δημοσκόπησης είναι τα μεγάλα προβλήματα των πολιτών με πρώτο την ακρίβεια και ακολουθούν η οικονομία γενικότερα,  η στεγαστική κρίση και το ύψος των ενοικίων και το ύψος μισθών και  συντάξεων.

Τα επόμενα είναι η κατάσταση στο ΕΣΥ, η εγκληματικότητα και τα φαινόμενα βίας, τα εθνικά θέματα και τέλος η κατάσταση στην παιδεία.

panelladiki-erefna-dekemvrios-2024-tomanifesto-1-page-0003.jpg

Η ΝΔ εμφανίζεται στο μέσον της δεύτερης θητείας της να προηγείται του ΠΑΣΟΚ με μεγάλη, διψήφια διαφορά της τάξης του 11.6% στην εκτίμηση ψήφου και 9.2% στην απλή πρόθεση ψήφου.

panelladiki-erefna-dekemvrios-2024-tomanifesto-1-page-0046.jpg

Την ίδια στιγμή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίζεται ως ο καταλληλότερος   για πρωθυπουργός, συγκεντρώνοντας το 32.4% των προτιμήσεων και μάλιστα με τετραπλάσια διαφοράέναντι του δεύτερου Νίκου Ανδρουλάκη με 7.9%.

panelladiki-erefna-dekemvrios-2024-tomanifesto-1-page-0035.jpg

Όλα θα κριθούν στην πραγματική βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και στην εμπιστοσύνη όσον αφορά το ποια πολιτική δύναμη μπορεί να κρατάει το τιμόνι. Και, βέβαια, μην ξεχνάμε αλυσίδα γεγονότων διεθνώς που θα προκύψουν και θα επηρεάσουν το κλίμα στην κοινωνία.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις