Αρχική Μόνιμοι Δημόσιο: 754 μόνιμοι μέσα από 3 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

Δημόσιο: 754 μόνιμοι μέσα από 3 προκηρύξεις του ΑΣΕΠ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στα..χέρια του ΑΣΕΠ βρίσκονται τρεις νέοι διαγωνισμοί για μόνιμο προσωπικό σε φορείς όπως το υπουργείο Δικαιοσύνης, η Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, η Κεντρική Υπηρεσία ΥΠΠΟ, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και η Ανώνυμη Εταιρία Μονάδων Υγείας.

Οι νέοι διαγωνισμοί θα ανακοινωθούν σταδιακά το αμέσως επόμενο διάστημα και μέχρι το τέλος του 2017.

* Για τα τέλη του έτους μεταφέρεται η νέα προκήρυξη του υπ. Δικαιοσύνης για 633 υπαλλήλους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας.

* Την πρόσληψη 68 μόνιμων υπαλλήλων έχει αιτηθεί το υπουργείο Πολιτισμού για το επείγον ζήτημα της ανάδειξης και της φύλαξης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Το αίτημα αφορά, μεταξύ άλλων, σε θέσεις για αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, φύλακες καθώς και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης.

* Επίσης θέμα χρόνου είναι η αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο της νέας προκήρυξης 13Κ/2017 του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την οποία θα προσληφθούν 53 μόνιμοι σε 4 φορείς του Δημοσίου. Πρόκειται για 8 θέσεις ΠΕ Ιατρών στην ΑΕΜΥ ΑΕ, 15 θέσεις ΠΕ και ΤΕ στο ΕΚΕΨΥΕ, 3 θέσεις ΠΕ και ΔΕ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και 27 θέσεις του κλάδου ΠΕ Πληροφορικής στην ΑΑΔΕ.