Αρχική Μόνιμοι Δημόσιο: 1.235 μόνιμες προσλήψεις μέσω 7 προκηρύξεων

Δημόσιο: 1.235 μόνιμες προσλήψεις μέσω 7 προκηρύξεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Επτά προκηρύξεις για συνολικά 1.235 μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ διαφόρων ειδικοτήτων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ βρίσκονται σε εξέλιξη από το στάδιο της υποβολής αιτήσεων έως εκείνο της πρώτης επεξεργασίας. Αφορούν τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Πολιτισμού, τον ΔΕΔΔΗΕ, δήμους και περιφέρειες, το ΕΚΑΒ, την ΡΑΕ, τον ΕΟΜ, την Ι.Μ. Τριφυλλίας και Ολυμπίας, την ΕΥΑΘ Α.Ε., και τα Επιμελητήρια Λακωνίας και Θεσσαλονίκης.

Στο πιο προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη 5Κ/2018 για 37 μόνιμες θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) για την οποία υποβάλλονται ήδη ηλεκτρονικά αιτήσεις μέσω του www.asep.gr

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής λήγει την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, ώρα 14:00. Στη συνέχεια η αίτηση πρέπει να αποσταλεί εκτυπωμένη στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2018 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 με προθεσμία τις 22 Ιουνίου 2018, ημέρα Παρασκευή. Οσοι προσληφθούν θα εργασθούν ως πλήρωμα ασθενοφόρου στους Νομούς Βοιωτίας, Εβρου, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Σάμου, Δωδεκανήσου, Αττικής, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Λακωνίας, Μαγνησίας και Χαλκιδικής.

Υπουργείο Δικαιοσύνης

Από χθες 12/6/2018 άνοιξε η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης στην προκήρυξη 6Κ που αφορά 588 θέσεις σε καταστήματα κράτησης του υπουργείου Δικαιοσύνης εκ των οποίων οι 557 είναι ΔΕ. Εξ αυτών οι 93 θέσεις στην ειδικότητα ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης και 464 θέσεις στην ειδικότητα ΔΕ Φύλαξης δηλαδή οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που υπηρετούν στο εσωτερικό των φυλακών. Ο αριθμός των θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης είναι 24, σε ειδικότητες ΠΕ Ιατρών (Παθολογίας-Ψυχίατροι), ΠΕ Κοινωνικής Εργασίας, ΠΕ Σωφρονιστικοί Ενηλίκων (αφορά όσους διαθέτουν ένα από τα περίπου 60 πτυχία ΑΕΙ που έχουν διοικητικό χαρακτήρα) και ΠΕ Ψυχολόγοι. Επτά (7) είναι οι θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης που αφορούν προσωπικό Υγείας και Πρόνοιας, με ειδικότητα Κοινωνικής Εργασίας και Νοσηλευτικής.

Το όριο ηλικίας είναι 32 ετών και θα αφορά τους υποψηφίους της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Φύλακες – Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης). Το ανάστημα για τους άνδρες ορίζεται στο 1,70 μ. και για τις γυναίκες στο 1,60 μ. Οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε ψυχοτεχνικά τεστ και αθλητικές δοκιμασίες.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο www.asep.gr  λήγει στις 27 Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 και οι εκτυπωμένες αιτήσεις πρέπει να σταλούν στο ΑΣΕΠ μέχρι τις 2 Ιουλίου 2018.

ΔΕΔΔΗΕ-ΜΟΥΣΕΙΑ

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθούν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων για τις προκηρύξεις 7Κ/2018 και 8Κ/2018 που αφορούν αντίστοιχα 158 μόνιμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) και ακόμη 186 θέσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους του υπουργείου Πολιτισμού. Ταυτόχρονα θα δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες των προκηρύξεων που έχουν σταλεί για δημοσίευση σε ΦΕΚ. Οι 110 θέσεις ΠΕ για τον ΔΕΔΔΗΕ αφορούν ειδικότητες μηχανικών, διοικητικών και πληροφορικής, 10 ΤΕ μηχανικών και οι 38 ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων.

Οι 186 μοιράζονται ανάμεσα στις ειδικότητες ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Ημερησίων Φυάκων Αρχαιοτήτων και ΔΕ Φύλαξης-Πληροφόρησης Νυκτοφυλάκων Αρχαιοτήτων σε πλήθος χώρων αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ανά την Ελλάδα. Στη συνέχεια αναμένονται ανακοινώσεις για την αναλυτική κατανομή θέσεων σε άλλες τέσσερις προκηρύξεις που θα αφορούν:

137 θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ σε ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού (δήμοι-περιφέρειες) του Υπουργείου Εσωτερικών, στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχέυσεων, στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλλίας και Ολυμπίας, την ΕΥΑΘ Α.Ε., και τα Επιμελητήρια Λακωνίας και Θεσσαλονίκης.

-50 θέσεις στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής εκ των οποίων οι περισσότεροι ΠΕ Μηχανικοί, Διοικητικοί και Πληροφορικής.

-79 θέσεις στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) όπου η πλειονότητα αναμένεται να αφορά πτυχιούχους ΑΕΙ με σπουδές και εξειδίκευση μηχανικού, διοικητικού, οικονομικών, νομικών και πληροφορικής.