Αρχική Δήμοι Δήμος Τανάγρας: Νέες αναβαθμισμένες παιδικές χαρές σε Ασωπία, Τανάγρα, Οινόφυτα και Κλειδί

Δήμος Τανάγρας: Νέες αναβαθμισμένες παιδικές χαρές σε Ασωπία, Τανάγρα, Οινόφυτα και Κλειδί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Σε παιδικές χαρές-στολίδια, πρότυπα αισθητικής και ασφάλειας» όπως περιγράφει ο δήμος Τανάγρας σε ανακοινωσή του,  μετατράπηκαν τέσσερις ακόμη παιδικές χαρές του . Δύο στη Δ.Ε. Τανάγρας, στην Τανάγρα και την Ασωπία και δύο στη Δ.Ε. Οινοφύτων στα Οινόφυτα (Εργατικές κατοικίες Ο.Ε.Κ.) και το Κλειδί.

Πρόκειται για τέσσερις ουσιαστικά νέες παιδικές χαρές, όπου τοποθετήθηκαν καινούργια δάπεδα, νέα σύγχρονα όργανα ασφαλείας για τα παιδιά, βρύσες καθώς και νέα μεταλλική περίφραξη όπως στην παιδική χαρά Ασωπίας.

Παιδικές χαρές – πρότυπα, όπου οι νεαροί δημότες θα μπορούν να χαίρονται το παιχνίδι με ασφάλεια.

Οι τέσσερις νέοι χώροι πληρούν όλες τις προδιαγραφές πιστοποίησης, ασφάλειας και πρόσβασης σε χώρο παιδικής αναψυχής.

Οι αναπλάσεις εντάσσονται σε έργο ευρύτερων παρεμβάσεων σε παιδικές χαρές, συνολικού προϋπολογισμού που ξεπερνάει τις 500.000€ χρηματοδότηση και προέρχεται από δημοτικούς πόρους κι από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας: «Πάνω και πρώτα από όλα προέχει η ασφάλεια για ό,τι πολυτιμότερο έχουμε: τα παιδιά μας! Προχωρήσαμε με υπευθυνότητα στην ανάπλαση των παιδικών χαρών, ώστε να εξασφαλίσουμε σύγχρονους και ασφαλείς χώρους και να συμβάλλουμε στη δημιουργική απασχόληση των μικρών μας φίλων. Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας ακόμη τέσσερις αναπλασμένους νέους, όμορφους χώρους που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητά τους. Ας τους χαρούμε όλοι μικροί, μεγάλοι κι ας τους προσέχουμε»