Αρχική Δήμοι Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στην Κυψέλη

Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στην Κυψέλη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίζονται κάθε Κυριακή από το Δήμο Αθηναίων οι μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης σε γειτονιές της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σήμερα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου επιχείρησαν σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας, την Κυψέλη.

 

Ξεκινώντας από την Πλατεία Βικτωρίας και με τη συνδρομή σύγχρονων τεχνικών μέσων, σάρωσαν δεκάδες δρόμους, που τις εργάσιμες ημέρες και ώρες δεν είναι εύκολο να καθαριστούν και να απολυμανθούν, λόγω της συνεχούς διέλευσης οχημάτων.

 

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, χρησιμοποιώντας περίπου 20 πλυστικά, σάρωθρα και υδροφόρες, ξεκίνησαν τη μεγάλη παρέμβαση από νωρίς το πρωί, ενώ στη συνέχεια η επιχείρηση επεκτάθηκε σε κάθε σημείο της Κυψέλης, προκειμένου να καθαριστούν, να πλυθούν και να απολυμανθούν σχολαστικά τα πεζοδρόμια, οι βάσεις κάδων απορριμμάτων, οι πεζόδρομοι, καθώς και άλλα πολυσύχναστα σημεία.

 

Για τη Δημοτική Αρχή η καθαριότητα σε κάθε σημείο της πόλης αποτελεί μια από τις πιο υψηλές προτεραιότητες, γι’ αυτό και οι προσπάθειες που καταβάλλονται προς αυτήν την κατεύθυνση εντατικοποιούνται διαρκώς.

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την επόμενη Κυριακή τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων θα βρίσκονται στην περιοχή των Εξαρχείων.