Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στην Κυψέλη

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίζονται κάθε Κυριακή από το Δήμο Αθηναίων οι μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης σε γειτονιές της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σήμερα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου επιχείρησαν σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας, την Κυψέλη.

 

Ξεκινώντας από την Πλατεία Βικτωρίας και με τη συνδρομή σύγχρονων τεχνικών μέσων, σάρωσαν δεκάδες δρόμους, που τις εργάσιμες ημέρες και ώρες δεν είναι εύκολο να καθαριστούν και να απολυμανθούν, λόγω της συνεχούς διέλευσης οχημάτων.

 

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, χρησιμοποιώντας περίπου 20 πλυστικά, σάρωθρα και υδροφόρες, ξεκίνησαν τη μεγάλη παρέμβαση από νωρίς το πρωί, ενώ στη συνέχεια η επιχείρηση επεκτάθηκε σε κάθε σημείο της Κυψέλης, προκειμένου να καθαριστούν, να πλυθούν και να απολυμανθούν σχολαστικά τα πεζοδρόμια, οι βάσεις κάδων απορριμμάτων, οι πεζόδρομοι, καθώς και άλλα πολυσύχναστα σημεία.

 

Για τη Δημοτική Αρχή η καθαριότητα σε κάθε σημείο της πόλης αποτελεί μια από τις πιο υψηλές προτεραιότητες, γι’ αυτό και οι προσπάθειες που καταβάλλονται προς αυτήν την κατεύθυνση εντατικοποιούνται διαρκώς.

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την επόμενη Κυριακή τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων θα βρίσκονται στην περιοχή των Εξαρχείων.

Διαβάστε ακόμη:

Ευρωεκλογές 2024 – Αποτελέσματα ΥΠΕΣ: ΝΔ 27,5%, ΣΥΡΙΖΑ 14,58%, ΠΑΣΟΚ 13,75%

Ευρωεκλογές 2024 - Η μεγάλη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας...

«Στα αθλητικά πάμε..καλά»

Άρθρο των φοροτεχνικών Παναγιώτη Παντελή και Ηλία Χατζηγεωργίου Στα...

Τα “brainstorimg” Δούκα, οι τηλε-μεταγγραφές της Αττικής και ο γάμος της σεζόν

Η στήλη αυτή λέει..δημοσίως όσα φτάνουν στα…ευαίσθητα αυτιά μας...

Ενημερωτικό Δελτίο

Δήμος Αθηναίων: Iσχυροποιείται το δίκτυο πόλεων για την ένταξη μεταναστών

Το Δίκτυο Πόλεων για την Ένταξη Μεταναστών και Προσφύγων εισέρχεται σε μια νέα φάση με την ένταξη επτά νέων μελών και την ανανέωση του...

Αναστασία: «Θα μπορούσα να γίνω δήμαρχος στα Μέγαρα»

Το μεσημέρι της Παρασκευής η  Αναστασία  βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή  «Στούντιο 4» και μίλησε για την επιτυχία που έχει σημειώσει στον χώρο του τραγουδιού,...

Θεσσαλονίκη: Έναρξη λειτουργίας του Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης

Το νέο Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕΒΕΙΣ) Θεσσαλονίκης της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), κάνει έναρξη λειτουργίας την Τρίτη 25/6/2024. και μεταφέρονται εκεί...

Κιλκίς: Μπήκε το νερό στο αυλάκι στο διυλιστήριο νερού

Ένα ακόμη μεγάλο έργο υποδομής το διυλιστήριο νερού του πολεοδομικού συγκροτήματος Κιλκίς, συμβασιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, ακολουθώντας χρονικά την ενεργή σύμβαση του διυλιστηρίου...