Αρχική Μόνιμοι Δήμος Αθηναίων: Έρχονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

Δήμος Αθηναίων: Έρχονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αντίστροφη μέτρηση ώστε να προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού άμεσα το επόμενο διάστημα βρίσκεται ο δήμος Αθηναίων, όπως προανήγγειλε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσιατσιάμης ανέφερε πως οι προσλήψεις θα είναι τόσο μόνιμων όσο και συμβασιούχων

-Οι άμεσες θα είναι αυτές των συμβασιούχων, καθώς το επόμενο διάστημα λήγουν συμβάσεις εργαζομένων με την προκήρυξη 3Κ. Πρόκειται για εργαζόμενους που καλύπτουν κρίσιμες ανάγκες των δημοτικών υπηρεσιών και ο Δήμος έχει ανάγκη την εμπειρία που έχουν συσσωρεύσει, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.  Μιλάμε για 400 συμβάσεις οι οποίες, όπως είπε ο γενικός γραμματέας του δήμου, θα προκηρυχθούν εκ νέου.

-Παράλληλα ο κ. Τσιατσιάμης τόνισε ότι  «είναι ανάγκη ο δήμος Αθηναίων να προχωρήσει και σε προσλήψεις μόνιμων, λόγω πολλών αποχωρήσεων». Ο γενικός γραμματέας του δήμου δεν ανακοίνωσε τον αριθμό θέσεων που θα αιτηθεί ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας. Ωστόσο, μίλησε για προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού σε καίριους τομείς του δήμου.