Αρχική Δήμοι Δ. Αγ.Παρασκευής: Βράβευση για τις γωνιές ανακύκλωσης

Δ. Αγ.Παρασκευής: Βράβευση για τις γωνιές ανακύκλωσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Βραβείο στα «Greek Green Awards 2019», τα οποία επιβραβεύουν την εφαρμογή επιτυχημένων πρακτικών για την προστασία του περιβάλλοντος, απέσπασε στην κατηγορία «Αστικά Στερεά Απόβλητα» ο Δήμος Αγίας Παρασκευής,  που συμμετείχε στην 3η  διεθνή έκθεση «Verde.tec» για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, τις «έξυπνες πόλεις» και την ανακύκλωση.

Η έκθεση που αποτελεί κορυφαίο θεσμό για την κυκλική οικονομία και το περιβάλλον πραγματοποιήθηκε 15 με 17/2 στο MEC Παιανίας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών(ΕΒΕΑ), του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών κι Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Το βραβείο παρέλαβε κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής απονομής των «Greek Green Awards 2019» την Παρασκευή 15/2 ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος. Την Κυριακή έγινε στον ειδικό χώρο της έκθεσης εξαιρετική παρουσίαση για τις Γωνιές Ανακύκλωσης από την Περιβαλλοντολόγο της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Σ. Γιαννάκη.