Αρχική Ελλάδα Δίκη Ζακ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για μεσίτη και κοσμηματοπώλη – Ζήτησε την...

Δίκη Ζακ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για μεσίτη και κοσμηματοπώλη – Ζήτησε την ενοχή τους και πρότεινε αθώωση για τους αστυνομικούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Να κριθούν ένοχοι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος αλλά και ο συγκρατηγορούμενος του μεσίτης ζήτησε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, αναπτύσσοντας τη σχετική πρότασή του επί της ενοχής η μη των κατηγορουμένων  στη δίκη για την υπόθεση θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου. Ο εισαγγελέας ζήτησε για τους εν λόγω δυο κατηγορουμένους ενοχή για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης σε βάρος του 33χρονου.

Αντίθετα, ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε να κηρυχθούν αθώοι οι τέσσερις κατηγορούμενοι αστυνομικοί της υπόθεσης. Κατά τον εισαγγελέα ιδιοκτήτης του καταστήματος όσο και ο συγκατηγορούμενος του μεσίτης έδρασαν τιμωρητικά, ενώ τα δικά τους σφοδρά χτυπήματα συνδέονται αιτιώδως με τις ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις που υπέστη το θύμα και κατέληξε.

Μάλιστα σήμερα στο δικαστήριο βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα. Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με αγορεύσεις συνηγόρων της οικογένειας του θύματος.

Δείτε το βίντεο από τις σοκαριστικές σκηνές: