Αρχική Ελλάδα Δελτία ειδήσεων: Έρχονται αλλαγές σε Open και ΕΡΤ;

Δελτία ειδήσεων: Έρχονται αλλαγές σε Open και ΕΡΤ;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τεκτονικές αλλαγές αναμένονται στο τηλεοπτικό τοπίο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η αντίστροφη μέτρηση για την λήξη της σεζόν πλησιάζει και οι άνθρωποι που…διοικούν τα κανάλια έχουν ξεκινήσει ήδη τα παζάρια προκειμένου να συνθέσουν το παζλ της επόμενης χρονιάς.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open Νίκη Λυμπεράκη φαίνεται ότι από τη νέα σεζόν θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Το συμβόλαιο της λήγει τον Ιούλιο και όλα δείχνουν ότι η συνεργασία της με τον σταθμό του Ιβάν Σαββίδη θα λήξει.

Ωστόσο, η Νίκη Λυμπεράκη έχει ήδη αφήσει το θετικό της αποτύπωμα στο δελτίο, κάτι που της αναγνωρίζεται από το σύνολο της δημοσιογραφικής πιάτσας. Πρόκειται για μια εξαιρετική παρουσιάστρια που χειρίζεται άψογα την ελληνική γλώσσα, έχει κριτική σκέψη, είναι πάντα ενημερωμένη για τα τεκταινόμενα και μπορεί να κάνει τη διαφορά ακόμα κι όταν δουλεύει κάτω υπό αντίξοες συνθήκες δουλειάς. Κι αυτά, δεν τα λέμε εμείς, αλλά οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί σε ΣΚΑΙ και OPEN.

 

Ποια όμως θα την αντικαταστήσει? Ο αρχικός σχεδιασμός του Open ήταν να φέρει στην Παιανία την Εύα Αντωνόπουλου. Αυτό δεν κατέστη φυσικά εφικτό, καθώς η anchor woman των μεσημεριανών δελτίων του ΣΚΑΙ αποφάσισε να μείνει στο Παλαιό Φάληρο ανανεώνοντας το συμβόλαιο της. Πλέον η διοίκηση του Open μαθαίνουμε ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους την παρουσιάστρια ειδήσεων της ΕΡΤ Ανδριάνα Παρασκευοπούλου. Τι λέτε, θα γίνει ή όχι η τράμπα ανάμεσα στα δύο δελτία ειδήσεων ? Εμείς πιστεύουμε ναι!

 

Πηγή: Arthro.gr