Αρχική Οικονομία Coca-Cola 3Ε: 50 εποχιακές προσλήψεις – Ποιες περιοχές αφορούν

Coca-Cola 3Ε: 50 εποχιακές προσλήψεις – Ποιες περιοχές αφορούν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

H Coca-Cola Τρία Έψιλον, προχωρά σε προσλήψεις 50 εποχιακών θέσεων Business Developers σε όλη την Ελλάδα.Οι Business Developers που θα ενταχθούν στην ομάδα πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα εργαστούν για ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει παγκόσμιες και τοπικές μάρκες αναψυκτικών, χυμών και ποτών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο επαγγελματισμός, η ομαδικότητα, η ευελιξία, η πελατοκεντρικότητα και το πάθος για τις πωλήσεις είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά για έναν Business Developer που εντάσσεται στην ομάδα Πωλήσεων της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Tι είπε η Business Developer στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, Σοφία Γαζέα
Η Σοφία Γαζέα, Business Developer στην Coca-Cola Τρία Έψιλον ανέφερε:

«Ως υπεύθυνη πωλήσεων για το νησί της Πάρου μπορώ με αυτοπεποίθηση να πω ότι μέσα από τις προκλήσεις μιας έντονης εποχικότητας μπόρεσα να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά. Μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μου, θετική στάση, υποστήριξη και δομημένα πλάνα πωλήσεων καταφέραμε να χτίσουμε ένα δυνατό αποτέλεσμα που με κάνει να νιώθω περήφανη για τη δουλειά μου».

Από την πλευρά της η εταιρεία παρέχει ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών και παροχών, ενώ παράλληλα, προσφέρει στους ανθρώπους της τη δυνατότητα να εξελίσσουν τις δεξιότητές τους μέσα από προγράμματα ταχείας ανάπτυξης και διατμηματικές μετακινήσεις. Συγκεκριμένα, μέσω της Ακαδημίας Πωλήσεων, καθοδηγεί, εκπαιδεύει τους νέους Business Developers.

Ο Μάνος Γιακουμάκης, Business Developer στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, δήλωσε:

«Ξεκίνησα την καριέρα μου στις πωλήσεις της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην εποχιακή αγορά και σύντομα μου δόθηκε η ευκαιρία να δω πολλά διαφορετικά κανάλια και περιοχές. Σήμερα, νιώθω χαρούμενος και περήφανος με την πορεία μου, έχοντας εξελιχθεί σε προσωπικό επίπεδο στον τρόπο επίλυσης προβλημάτων, στην ευελιξία και προσαρμοστικότητα.»

Οι ανοιχτές θέσεις αφορούν τις περιοχές των Επτανήσων, Δωδεκανήσων, Κυκλάδων, Ηπείρου, Αργολίδας, Χαλκιδικής, Κρήτης, Εύβοιας, Καβάλας, Μαγνησίας, Ηλείας & Πελοποννήσου