Αρχική Διεθνή CNBC: Λειψοί και Ηρακλειά στους ασφαλέστερους προορισμούς

CNBC: Λειψοί και Ηρακλειά στους ασφαλέστερους προορισμούς

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ενθουσιασμένη με τις δυνατότητες των λιγότερο δημοφιλών νησιωτικών προορισμών της Ελλάδας, όπως των Λειψών και της Ηρακλειάς, δηλώνει έγκυρη ταξιδιωτική συντάκτρια του παγκόσμιου ενημερωτικού δικτύου CNBC σε πρόσφατο αφιέρωμα της.

Στη λίστα με τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για να επισκεφτεί κανείς με ασφάλεια φέτος, την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Νορμανδία, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ελλάδα με τα «άλλα νησιά» της και ακολουθούν το κεντρικό Βιετνάμ, η Kagawa στην Ιαπωνία, η Dandenogs στην Αυστραλία, το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ και τα νησιά της Καραϊβικής, Σάμπα και Άγιος Ευστράτιος.

Στην εγκωμιαστική αναφορά της στα Ελληνικά νησιά, η δημοσιογράφος ξεκινάει με μία αναδρομή στην εντυπωσιακή πορεία της Ελλάδας, που τριπλασίασε την επισκεψιμότητα της σε λιγότερο από μία εικοσαετία. Με πέντε περιφέρειες της Ελλάδας, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Αττική, Κεντρική Μακεδονία και Ιόνια να κατέχουν το 88% των τουριστικών αφίξεων, η Ελλάδα διαθέτει πολλά καθιερωμένα τουριστικά ονόματα διεθνούς βεληνεκούς. Ωστόσο στη συνέχεια η δημιουργός του άρθρου μετά από έρευνα της σε Δήμους και φορείς, εστιάζει στους εναλλακτικούς προορισμούς της Ελλάδας και εκθειάζει τη μοναδικότητα των Λειψών από τα Δωδεκάνησα και της Ηρακλειάς από τις Κυκλάδες που παραμένουν αυθεντικοί, διατηρούν το εξωτισμό τους και προσφέρουν διακοπές μακριά από τα πλήθη.