Αρχική Υπουργεία Χρυσοχοΐδης: «Η κίνηση με τα ΙΧ δεν είναι πρόβλημα. Οι συναθροίσεις είναι»

Χρυσοχοΐδης: «Η κίνηση με τα ΙΧ δεν είναι πρόβλημα. Οι συναθροίσεις είναι»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

«Απόψε είναι μια κρίσιμη βραδιά» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης,μιλώντας στην ΕΡΤ και αναφερόμενος στην μεγάλη κίνηση που παρατηρείται στους δρόμους, παρά τα περιοριστικά μέτρα. Κατά τον υπουργό «η κίνηση στους δρόμους με τα αυτοκίνητα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, οι συναθροίσεις είναι»,

«Δεν αξίζει τον κόπο για ένα γλέντι να σκορπάμε το θάνατο» είπε εξάλλου ο υπουργός αναφερόμενος στον τρόπο που θα περάσουν οι πολίτες. «Είναι απολύτως κατανοητό για τους ανθρώπους να είναι κουρασμένοι, να υπάρχει μια κόπωση, αλλά από την άλλη πλευρά μια συνάθροιση ή μια μεγάλη γιορτή είναι μια μαχαιριά στην πλάτη των συμπολιτών μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσοχοϊδης..«Θα έχουμε κάποιους θανάτους πάλι, θα γεμίσουν οι ΜΕΘ».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης επεσήμανε ότι δεν έχουμε περιθώρια για να πάμε σε 3ο κύμα γιατί αν τυχόν έχουμε πάλι αύξηση των κρουσμάτων, γεμίσουν οι ΜΕΘ και το υγειονομικό προσωπικό ασχολείται με τη νοσηλεία των ανθρώπων που θα είναι στις κλίνες Covid ή στις ΜΕΘ, δεν θα υπάρχει προσωπικό για εμβολιασμό.

«Αν πάμε καλά τα Χριστούγεννα θα πάμε καλά και την Πρωτοχρονιά με τις ίδιες προϋποθέσεις», υπογράμμισε τέλος.