Αρχική Πολιτική Χριστίνα Αλεξοπούλου: «Επιστροφή στα γήπεδα με προστασία δημόσιας υγείας και αθλητών»

Χριστίνα Αλεξοπούλου: «Επιστροφή στα γήπεδα με προστασία δημόσιας υγείας και αθλητών»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η Βουλευτής Αχαΐας Νέας Δημοκρατίας κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου με προσήλωση και σεβασμό στα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας που ισχύουν στη χώρα μας, στέκεται στο πλευρό των αθλητών ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης χαμηλότερων κατηγοριών που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Ανταποκρινόμενη θετικά στο κάλεσμα και στην κραυγή αγωνίας των θεσμικών ποδοσφαιρικών και καλαθοσφαιρικών φορέων, με ερώτησή της προς τον Υφυπουργό Αθλητισμό κ. Λευτέρη Αυγενάκη επεσήμανε την ανάγκη να ξεκινήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι αθλητικές δραστηριότητες των χαμηλότερων ποδοσφαιρικών και καλαθοσφαιρικών κατηγοριών.

Εν κατακλείδι, η Βουλευτής μέσω της άσκησης του κοινοβουλευτικού της έργου υπογράμμισε, ότι: «Εφόσον εξασφαλιστεί η απαρέγκλιτη τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου που ήδη τηρείται από τη Super League, τότε και οι υπόλοιπες κατηγορίες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και καλαθοσφαίρισης θα μπορούν να ξεκινήσουν» ζητώντας από τον αρμόδιο Υφυπουργό να προβεί σε άμεσες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος.