Αστυνομικοί που συμμετέχουν στο σχέδιο «ΑΡΙΑΔΝΗ» για την ασφάλεια στα μέσα μαζικής μεταφοράς συνέλαβαν στον Ασπρόπυργο έναν 16χρονο, ο οποίος είχε προκαλέσει φθορές σε λεωφορεία, πετώντας πέτρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2025, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ανήλικο στις 7 Μαΐου μέσα σε λεωφορείο στον Ασπρόπυργο, καθώς κινούνταν ύποπτα, και προχώρησαν σε έλεγχο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 16χρονος είχε εμπλακεί σε τουλάχιστον τρία περιστατικά κατά τα οποία πέταξε πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστικά λεωφορεία, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, κυρίως στα τζάμια.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών και μη κατοχή δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Η υπόθεση διερευνάται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ασπροπύργου, ενώ ο 16χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις