Αρχική Ελλάδα Χίος: 70χρονος ασελγούσε εις βάρος της 13χρονης ανιψιάς του επί 3 χρόνια

Χίος: 70χρονος ασελγούσε εις βάρος της 13χρονης ανιψιάς του επί 3 χρόνια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Συνελήφθη 70χρονος στη Χίο την προηγούμενη Παρασκευή, ο οποίος ασελγούσε εις βάρος της 13χρονης ανιψιάς του εδώ και 3 χρόνια. «Φοβάμαι να μιλήσω για τα όσα έγιναν», φέρεται να είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και μετά τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή οδηγήθηκε στη φυλακή.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η δασκάλα της 13χρονης κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά, και πως πιθανότατα υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο οικογενειακό της περιβάλλον. Τότε αποφάσισε να επικοινωνήσει άμεσα με το Χαμόγελο του Παιδιού και να καταγγείλει πως η ανήλικη μαθήτρια ήταν θύμα του ηλικιωμένου θείου της. Την ίδια καταγγελία έκανε και ακόμη μια γυναίκα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν ο θείος ασελγούσε σε βάρος της ανιψιάς του για αρκετό καιρό και η ανήλικη μαθήτρια ήταν ιδιαίτερα φοβισμένη.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ειδοποίησε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο ηλικιωμένος μάλιστα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο θείος της άτυχης μαθήτριας ασελγούσε σε βάρος της τα τελευταία τρία χρόνια. Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ζητήσει και είχε λάβει δυο φορές προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, κάτι το οποίο έγινε τελικά χθες.