Αρχική Πολιτική Χαρίτσης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος

Χαρίτσης: Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, τονίζοντας πως «το θράσος των υπουργών της κυβέρνησης της Ν.Δ. δεν έχει όριο».

Όπως είπε ο κ. Χαρίτσης, «σχετικά με τη δήθεν κατάρτιση των επιστημόνων στα ΚΕΚ, ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως δεν ευθύνεται η κυβέρνηση για τα τραγικά λάθη που περιλαμβάνει το πρόγραμμα, αλλά οι ίδιοι οι επιστήμονες, καθώς αυτοί είναι που επιλέγουν σε ποιο ΚΕΚ θα πάνε!» και συνέχισε:

«Στο ίδιο μοτίβο, ο κ. Βρούτσης ισχυρίστηκε, στον τηλεοπτικό σταθμό Μέγκα, πως για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην υλοποίηση του προγράμματος δεν ευθύνεται αυτός αλλά οι επιστήμονες».

«Δεν φτάνει που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξευτελίζει το επιστημονικό δυναμικό της χώρας, προκειμένου να χαρίσει 80 εκατομμύρια ευρώ στους φίλους της, ζητάει και τα ρέστα από πάνω!» είπε με σημερινή του δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Χαρίτσης και επεσήμανε πως:

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς εκτεθειμένος. Οφείλει να δώσει εξηγήσεις και μάλιστα άμεσα. Και για τις αθλιότητες του τύπου “Σκοιλ Ελικικού” που προσβάλλουν τη νοημοσύνη των επιστημόνων αλλά και για τις προκλητικές δηλώσεις των υπουργών του».