Αρχική Υπουργεία Χαρίτσης: Κρίσιμη χρονιά το 2019 -Συνεχίζουμε την προσπάθεια για Ανάπτυξη

Χαρίτσης: Κρίσιμη χρονιά το 2019 -Συνεχίζουμε την προσπάθεια για Ανάπτυξη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το 2019 «είναι μια κρίσιμη χρονιά για τη χώρας μας, καθώς η προσπάθεια για την ανάταση του λαού μας, μετά από την πάρα πολύ δύσκολη και επώδυνη μνημονιακή περίοδο, η προσπάθεια για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών πρέπει να συνεχιστεί, όπως επίσης και η προσπάθεια για την επαναφορά της Ανάπτυξης με όρους περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και οικονομικής δικαιοσύνης», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών κατά την τελετή των Θεοφανείων στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών:

«Το 2019 είναι μια σημαντική χρονιά και κρίσιμη για την Ευρώπη, καθώς οι προοδευτικές δυνάμεις που θέλουν να υπερασπιστούν την κοινωνική πλειοψηφία, θα κληθούν να δώσουν μια σκληρή μάχη απέναντι στις ξενοφοβικές και μισαλλόδοξες δυνάμεις σηκώνουν ξανά κεφάλι μετά από πολλά χρόνια.

» Είναι μια κρίσιμη χρονιά για τη χώρας μας, καθώς η προσπάθεια για την ανάταση του λαού μας, μετά από την πάρα πολύ δύσκολη και επώδυνη μνημονιακή περίοδο, η προσπάθεια για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών πρέπει να συνεχιστεί, όπως επίσης και η προσπάθεια για την επαναφορά της Ανάπτυξης με όρους περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και οικονομικής δικαιοσύνης.

» Είναι μια προσπάθεια που θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός αυτήν την προσπάθεια θα την επικροτήσει για μια ακόμη φορά. Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους».