Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα βρεθεί δίπλα στον αγαπημένο του Αθηναϊκό, με τον οποίο είχε πανηγυρίσει μεγάλες επιτυχίες, είχε ηγηθεί, της αυτοκρατορίας του Αθηναϊκού, που έφτασε μέχρι και την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού, με την ομάδα του Βύρωνα να μπαίνει και στο βιβλίο Γκίνες με το ρεκόρ συνεχόμενων νικών.

Ο Περιφερειάρχης εκεί που βίωσε τρομερές στιγμές αρχικά στο Χάντμπολ ως επικεφαλής και αργότερα στο Μπάσκετ Γυναικών που πραγματικά έγινε «μύθος» κατακτώντας διεθνείς τίτλους, θα ηγείται πάλι αλλά αυτή τη φορά, από την πίσω γραμμή της νέας προσπάθειας, αφού δεν θέλει να εμφανίζεται ως παράγοντας πρώτης κρούσης και έτσι μια άλλη δυναμική αποκτά το πρωτάθλημα μπάσκετ γυναικών καθώς ο Αθηναϊκός έρχεται να μπει ως σφήνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, πρώην δήμαρχος Βύρωνα με εκκωφαντικό τρόπο δείχνει ότι όχι μόνο θα πάρει τη wild card καταβάλλοντας 50.000€ στην ΕΟΚ όπως προβλέπει η προκήρυξη αλλά θα διεκδικήσει με το καλημέρα τους τίτλους.

Και ο λόγος, είναι προσθήκη , εκτός από τις ήδη  10 σημαντικές μεταγραφές Ελληνίδων αθλητριών (Βιντσιλαίου, Σταμάτη, Στούπα, Σπαθάρου, Πάνγκαλος κ.α.) της Τζέσικα Σέπαρντ που έπαιζε στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, Βένετσια με φοβερά στατιστικά σε πρωτάθλημα και Eurocup.

Η Σέπαρντ τη φετινή σεζόν με την ιταλική ομάδα μέτρησε 21 πόντους και 10,4 ριμπάουντ μέσο όρο στο Euroup και 13,8 πόντους και 10,4 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις