Αρχική Πολιτική Χ. Σταϊκούρας: Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη και Τετάρτη

Χ. Σταϊκούρας: Στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη και Τετάρτη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια διήμερης επίσκεψης θα βρίσκεται την Τρίτη 1/05 και την Τετάρτη 19/05 ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη (18/5) ο κ. Σταϊκούρας θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη.

Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), ενώ το απόγευμα θα παραβρεθεί στη Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ).

Την Τετάρτη (19/5), ο υπουργός Οικονομικών θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στα γραφεία του ΣΒΕ και στα νέα γραφεία της εταιρείας παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Deloitte, ενώ αργότερα θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα

Τέλος, σήμερα, Δευτέρα, ο κ. Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων, καθώς και με βουλευτές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο κύκλου τηλεδιασκέψεων με τις τοπικές κοινωνίες των 13 Περιφερειών της χώρας. Θα παρουσιαστούν οι δράσεις του υπουργείου Οικονομικών για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων της, θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.