Αρχική Ελλάδα Bενζίνη: Σε ποια περιοχή της Ελλάδας ξεπέρασε τα 2,7 ευρώ

Bενζίνη: Σε ποια περιοχή της Ελλάδας ξεπέρασε τα 2,7 ευρώ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στα ύψη η βενζίνη – Μία ανάσα από τα 3 ευρώ το λίτρο

Με το ράλι των αυξήσεων στην τιμή των καυσίμων να συνεχίζεται, οι καταναλωτές επιδίδονται καθημερινά στο κυνήγι χαμηλότερης τιμής στην αμόλυβδη βενζίνη αλλά και στο πετρέλαιο κίνησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέση τιμή της βενζίνης πανελλαδικά αγγίζει τα 2,30 ευρώ και στην νησιωτική Ελλάδα τα 2,70€. Ενδεικτικά στην Αθήνα η μέση τιμή διαμορφώνεται λίγο κάτω από τα 2,3€, ενώ σε ορισμένες αντλίες φτάνει τα €2,50 ανά λίτρο. Στα νησιά η τιμές είναι πιο «τσιμπημένες», με την τιμή σε πρατήριο στην Αντίπαρο να φτάνει στα 2,73€ το λίτρο, ενώ στην Τζια φτάνει έως τα 2,36€ ανά λίτρο.

Σ’ αυτό το κλίμα, το κυβερνητικό επιτελείο μελετά νέα δέσμη μέτρων για την στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων απέναντι στο αυξημένο κόστος των μετακινήσεων.

Ασμάτογλου: Τα τρία ευρώ είναι πολύ μακριά
O Γιώργος Ασμάτογλου μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις τιμές των καυσίμων.

«Ο κ.Σταϊκούρας είπε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικός χώρος», ανέφερε ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τη συνέχιση του fuel pass.

«Αν δοθεί ελάφρυνση, να έχει τη μορφή πετρελαίου», εκτίμησε ο Γιώργος Ασμάτογλου.

Όσο για την τιμή της αμόλυβδης, που σήμερα πωλείται με την τιμή του Σαββάτου, στα 2,37 ευρώ το λίτρο, είπε πως «οι προβλέψεις είναι ότι αύριο η τιμή θα είναι 2 λεπτά ακριβότερη από το Σάββατο.

Τα 3 ευρώ είναι πολύ μακριά, αλλά αν συνεχίσουν τα 2 λεπτά, σε δέκα μέρες θα είμαστε στα 2.45 ευρώ».