Αρχική Παιδεία Αυτός είναι ο πρώτος των πρώτων με 19.650 μόρια

Αυτός είναι ο πρώτος των πρώτων με 19.650 μόρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο πρώτος των πρώτων στις πανελλήνιες εξετάσεις, συγκεντρώνοντας 19.650 μόρια, είναι ο Θεόφιλος Νάστας, ο οποίος επέλεξε την Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

Ο Θεόφιλος Νάστας μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την ιατρική, για το πόσο επηρέασε την προσπάθειά του η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και πώς διαχειριζόταν τον χρόνο του.

«Μυστικό της επιτυχίας δεν υπάρχει. Θέλει πολλή δουλειά. Αφού κάνεις τη δουλειά είναι λίγο αναμενόμενο. Οπότε είμαι ανακουφισμένος και ευτυχισμένος γιατί δεν είναι και κάτι εύκολο» αναφέρει ο ίδιος σχετικά με το… μυστικό του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιατρική ήταν ο στόχος του από το νηπιαγωγείο και ενώ του αρέσει να βοηθάει ανθρώπους, θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με το κομμάτι της έρευνας.

Όσον αφορά στον κορωνοϊό και στο εάν αυτός έπαιξε ρόλο στην επιλογή της ιατρικής τόσο από εκείνον όσο και από άλλους μαθητές καθώς ο κόσμος έμαθε περισσότερα για τη δράση των γιατρών, ο Θεόφιλος απάντησε ότι «περισσότερο επιβεβαιώθηκε η επιλογή μου και αυτό νομίζω έγινε για τους περισσότερους».

Σχετικά με τον χρόνο του, ο μελλοντικός φοιτητής είπε ότι «υπήρχε διάβασμα από πάντα, από την α’ λυκείου δηλαδή και μετά, αλλά σίγουρα υπήρχε αρκετός χρόνος. Ασχολούμαι και με τη μουσική».

Στο εάν τελικά η καραντίνα λόγω της πανδημίας πήγε πίσω τους μαθητές ή τους βοήθησε να διαβάσουν περισσότερο, ο Θεόφιλος δήλωσε πως πολλοί διάβασαν περισσότερο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν βοήθησε τους μαθητές γιατί πολλοί έγραψαν χαμηλά.