Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Αυγενάκης: Συγχαρητήρια στην Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για τη διοργάνωση διεθνών σεμιναρίων

Την Β΄ φάση των ειδικών σεμιναρίων για τους κανονισμούς ιστιοπλοϊας θα διοργανώσει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία το διήμερο 13 και 14 Μαΐου.

Σε αυτά, θα λάβουν μέρος προπονητές, κριτές και το δεύτερο γκρουπ των αθλητών και αθλητριών των εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών που δεν παρακολούθησαν τα μαθήματα της Α΄ φάσης.

Όπως και την πρώτη φορά θα διδάξει ο φημισμένος Κροάτης διεθνής κριτής Νέβεν Μπάραν.

Τα σεμινάρια θα γίνουν μέσω τηλεδιάσκεψης στην αγγλική γλώσσα από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα και θα μεταδοθούν σε Live Streaming στο Youtube της ΕΙΟ και στο Facebook της Ομοσπονδίας.

Η διοργάνωση των σεμιναρίων έχει προκαλέσει αίσθηση στον χώρο της ιστιοπλοΐας και όχι μόνο και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε στη διοίκηση της ΕΙΟ συγχαρητήρια επιστολή.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε στην επιστολή του:

«Θέλω δια της παρούσης να σας εκφράσω συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας να διοργανώσετε σεμινάριο κανονισμών για τους αθλητές των εθνικών ομάδων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες στις οποίες ζούμε, πέρα από τις δυσκολίες, γεννούν και στο πεδίο του αθλητισμού ευκαιρίες. Μια τέτοια αποτελεί και η δική σας πρωτοβουλία, όπου πλήρως εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία προσφέρετε στους αθλητές μας εξειδικευμένη γνώση που την έχουν ανάγκη, ιδίως σε περίοδο προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια τέτοια συγκυρία ο αθλητισμός να δίνει το μήνυμα της μη αποξένωσης και της διαδραστικότητας μέσω σύγχρονων μεθόδων».

Διαβάστε ακόμη:

Αρχηγική εμφάνιση Τεμπονέρα: «Είναι η ώρα των νόμιμων ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο κατάμεστο κλειστό...

ΒΙΝΤΕΟ – Οι αγρότες μπήκαν στην καρδιά της Αθήνας

Στην καρδιά της πόλης έφτασαν πριν λίγη ώρα οι...

Το 45,5% των πολιτών ζουν με καθυστερήσεις σε στεγαστικά δάνεια

Το γεγονός ότι η χώρα μας διανύει μια βαθιά στεγαστική...

ΒΙΝΤΕΟ Αίσχος! Αναρχικοί φώναζαν στα ΜΑΤ: «Που είναι ο Γιώργος;»

Σε μια αδιανότη ενέργεια προέβησαν οι αναρχικοί που συμμετείχαν...

Ενημερωτικό Δελτίο

ΕΟΠΥΥ: Τέλος στις συμβάσεις γιατρών και διαγνωστικών κέντρων που δεν εξυπηρετούν ασφαλισμένους

ΕΟΠΥΥ: Τέλος στις συμβάσεις γιατρών και διαγνωστικών κέντρων που δεν εξυπηρετούν ασφαλισμένους  Έντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι υπάρχει πίσω από διάταξη τροπολογίας που εντάσσεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, το...

Υπουργείο Παιδείας: Το συγκλονιστικό βίντεο για το bullying: «Για να σπάσει ο κύκλος της βίας πρέπει να μιλήσεις»

Υπουργείο Παιδείας: Το συγκλονιστικό βίντεο για το bullying: «Για να σπάσει ο κύκλος της βίας πρέπει να μιλήσεις» Γροθιά στο στομάχι το βίντεο του υπουργείου...

«Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» Από σήμερα οι αιτήσεις – Η ενίσχυση και η προθεσμία

«Φωτοβολταϊκά στο χωράφι» Από σήμερα οι αιτήσεις – Η ενίσχυση και η προθεσμία Ανοικτό για υποβολή αιτήσεων θα είναι από σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, στις...

Πολυνομοσχέδιο: Τι προβλέπει για αυθαίρετα, ΑΠΕ και στρατηγικούς κακοπληρωτές

Πολυνομοσχέδιο: Τι προβλέπει για αυθαίρετα, ΑΠΕ και στρατηγικούς κακοπληρωτές, δέκα μεταρρυθμίσεις που συμπεριλαμβάνονται Σε δημόσια διαβούλευση έθεσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, έθεσε πολυνομοσχέδιο, με...