Αρχική ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις για 162 μόνιμους σε ΥΠΕΘΑ και ΕΕΤΤ

ΑΣΕΠ: Λήγουν οι αιτήσεις για 162 μόνιμους σε ΥΠΕΘΑ και ΕΕΤΤ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μέχρι αύριο, Παρασκευή 27 Iανουαρίου και ώρα 14:00 μεσημέρι, έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ προκειμένου να διεκδικήσουν μία από τις 148 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 10Κ/2022 του ΑΣΕΠ, προβλέπει την πλήρωση, 148 μόνιμων θέσεων, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συγκεκριμένα στα: ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ και ΝΙΜΤΣ.

Οι 148 μόνιμες θέσεις εργασίας κατανέμονται, σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα, σε: Αττική, Πειραιά, Σαλαμίνα, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Ξάνθη, Έβρο, Λάρισα, Μαγνησία και Χανιά. (Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του proson.gr με την ακριβή κατανομή των 148 θέσεων ανά φορέα, περιοχή και ειδικότητα).

Στην νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που δημοσίευσε πρώτο το proson, μπορούν να συμμετέχουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στη 10Κ/2022 θα είναι ανοικτές έως αύριο, Παρασκευή, 27 Iανουαρίου 2023 και ώρα 14:00 μεσημέρι.

Μόνιμοι και στην ΕΕΤΤ
Παράλληλα «τρέχουν» μέχρι αύριο και οι αιτήσεις στην προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ και προβλέπει την πλήρωση 14 θέσεων στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Οι θέσεις αφορούν Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό (ΕΕΠ) που θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι αιτήσεις για την ΕΕΤΤ θα παραμείνουν ανοικτές έως τη Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 15:00.