Αρχική ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ: Αυτοί ειναι οι τελικοί πίνακες κατάταξης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

ΑΣΕΠ: Αυτοί ειναι οι τελικοί πίνακες κατάταξης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Βγήκαν οι τελικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 4ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ που αφορούν τον κλάδο των εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ανα θέση. 

Τους τελικούς πίνακες περίμεναν αρκετοί υποψήφιοι για να μάθουν την κατάταξη ή την απόρριψη τους και μετά απο μερική καθυστέρηση λόγω της πανδημίας τα στοιχεία δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα:

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 4ΕΑ/2019του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 18/21-5-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ και ΦΕΚ 22/4-6-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα υποψηφίων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) κατηγορίας ΤΕ κλάδων ΤΕ01, ΤΕ02, ΤΕ16 με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).