Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

ΑΣΕΠ 2Γ2022: Οι ημερομηνίες για οριστικά και προσωρινά αποτελέσματα – Νέα προκήρυξη για 3.500 προσλήψεις

Η συνάντηση του προέδρου του ΑΣΕΠ κ. Παπαϊωάννου με τον Σύλλογο των Επιτυχόντων του Πρώτου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ 2Γ2022 έβγαλε ειδήσεις.

Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ κ. Παπαϊωάννου  έδωσε απαντήσεις μεταξύ άλλων για τα αποτελέσματα που αναμένονται της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Γ2022, ενώ έκανε και αναφορά στον σχεδιασμό του επόμενου γραπτού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα:

● Τα οριστικά αποτελέσματα των ΤΕ θα εκδοθούν τον Ιούνιο του 2024.

● Ο στόχος για τα προσωρινά αποτελέσματα των ΠΕ είναι να εκδοθούν στα τέλη Ιουλίου, αλλά το ΑΣΕΠ θα γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία στα τέλη Ιουνίου.

● Η επόμενη προκήρυξη για τους ΤΕ θα εκδοθεί το φθινόπωρο του 2024 και οι θέσεις θα είναι περίπου 1500.

● Η επόμενη προκήρυξη για τους ΠΕ θα εκδοθεί μετά τα οριστικά της 3ΓΒ/2023 με 3.500 θέσεις περίπου. Δεν είναι ακόμα γνωστό αν ο αριθμός των θέσεων θα αφορά σε μία προκήρυξη ή θα επιμεριστεί σε περισσότερες.

● Ο επόμενος (δεύτερος) γραπτός διαγωνισμός, επειδή προγραμματίζεται να γίνει ηλεκτρονικά, έχει τεχνικές δυσκολίες και απαιτήσεις, γι’ αυτό η προκήρυξή του θα γίνει το 2025.

● Ο προγραμματισμός των προσλήψεων του 2025 εξαρτάται από τις σχετικές αποφάσεις του ΥΠΕΣ (Σεπτ-Οκτ 2024). Επίσης, μας δόθηκαν διευκρινίσεις για τα παρακάτω:

● Οι θέσεις του 2024 θα είναι αποκλειστικά για το γραπτό διαγωνισμό (2Γ/2022).

● Υπάρχουν ήδη προσχέδια των προκηρύξεων, ωστόσο περιμένουν από τους φορείς την οριστική πληροφόρηση για τις κενές θέσεις.

● Οι αναπληρώσεις από επιλαχόντες γίνονται μέσα σε 3 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων της εκάστοτε προκήρυξης.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Νέα Δημοκρατία: «Ο Κασσελάκης ομολογεί ότι επί μήνες κορόιδευε τους πολίτες»

Με αφορμή την ανάρτηση του κ.Κασσελάκη στα μέσα κοινωνικής...

Στενεύουν τα περιθώρια για την επανεκλογή της Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν

Σύμφωνα με το Politico, οι φιλελεύθεροι της ΕΕ καταρρέουν και...

Κινεζικός πύραυλος έπεσε πάνω σε σπίτια μετά την εκτόξευση του (βίντεο)

Ο πύραυλος έθεσε σε τροχιά ένα τηλεσκόπιο ακτίνων X...

Ποιες είναι οι κρίσιμες μεταρρυθμίσεις για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας

Μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, όπου η αποχή έφτασε το...

Ενημερωτικό Δελτίο

ΑΣΕΠ: Στόχος οι προσλήψεις σε 6 μήνες στον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό

Η προσοχή έχει επικεντρωθεί στο ΑΣΕΠ προκειμένου να βελτιωθούν οι διαδικασίες του και να μειωθεί ο χρόνος για την ολοκλήρωση των προσλήψεων. Η νέα...

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στον Δημοτικό οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου

Η Δημοτική Αρχή της Ρόδου ανακοινώνει τη δυνατότητα πρόσληψης τριών ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας "Προώθηση...

Πρόσληψη 37 ατόμων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ο Δήμος Λίμνη Πλαστήρα αναζητά την πρόσληψη τριάντα επτά (37) ατόμων, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικό Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας έως δύο (2)...

Πρόσληψη 51 ατόμων στο Δήμο Πολύγυρου

Ο Δήμος Πολυγύρου αναζητά την πρόσληψη πενήντα ένα (51) ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικού αριθμού, για την κάλυψη εποχικών ή...