Χθες το βράδυ, σύμφωνα με την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα, ο Απόστολος Λύτρας βρέθηκε σε μια θερμή συνfrontή με έναν συνάνθρωπό του στις φυλακές. Μετά το προαυλισμό, ένας κρατούμενος πλησίασε τον Λύτρα και του είπε: “Οι άνδρες δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρονται έτσι” και συνέχισε: “Θα έπρεπε να είσαι αλλού, όχι εδώ. Σε βλέπω στην Τρίπολη.” Παρόλο που ο Λύτρας δεν αντέδρασε ενεργά, απομακρύνθηκε στη συνέχεια και επέστρεψε στο κελί του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε παρόμοια περιστατικά, καθώς πρόσφατα είχε και άλλες συγκρούσεις, μεταξύ των οποίων και με έναν κρατούμενο αστυνομικό.

Εν τω μεταξύ, ο Απόστολος Λύτρας προετοιμάζει αίτηση για αποφυλάκιση, ενώ η υπόθεσή του εξετάζεται επείγοντα από τον Αρειο Πάγο. Παράλληλα, η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, ετοιμάζει αίτηση διαζυγίου και σχεδιάζει να διεκδικήσει την κηδεμονία της 9χρονης κόρης τους.

Από την περασμένη Πέμπτη, ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στον Κορυδαλλό λόγω της υπόθεσης με την κακοποίηση της συζύγου του, συναντιέται καθημερινά με τους δικηγόρους του και έχει ήδη λάβει επισκέψεις από την πρώην σύζυγό του και τις κόρες τους.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις