Νέα συνταρακτική αποκάλυψη για την Τζωρτζίνα, το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, έκανε μέσα από το T-live η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού. Ιατρικές πηγές από το Καραμανδάνειο επιβεβαιώνουν στο T-live ότι έχουν δύο άλλες δύο εισαγωγές της 9χρονης.

Η μία το 2014 και η άλλη το 2015 για αναφερόμενες υπό διερεύνηση εκχυμώσεις και για αναφερόμενη φαρμακευτική δηλητηρίαση. (Στο δεύτερο περιστατικό οι γονείς νόμιζαν ότι η Τζωρτζίνα είχε πάρει γόπα από τσιγάρο και γι’ αυτόν τον λόγο την είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο). Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που γίνεται η καταγγελία στο «Χαμόγελο του παιδιού» και οι κοινωνικές υπηρεσίες κάνουν έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας.

Η πρώτη εισαγωγή έγινε στις 13/1/2014, όταν η Τζωρτζίνα έμεινε για μία ημέρα στην παιδιατρική κλινική, έχοντας μελανιές. Η δεύτερη εισαγωγή έγινε στις 21/5/2015 με αναφερόμενη φαρμακευτική δηλητηρίαση και της έγινε πλύση στομάχου. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού, γίνεται έρευνα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο για τυχόν εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο παρελθόν.