Αρχική Διεθνή Απίστευτα πράγματα στην Ινδία: Αφαίρεσαν τον αναπνευστήρα για να βάλουν στην πρίζα...

Απίστευτα πράγματα στην Ινδία: Αφαίρεσαν τον αναπνευστήρα για να βάλουν στην πρίζα ανεμιστήρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το απίστευτο περιστατικό έγινε την περασμένη Δευτέρα στην Ινδία. Σύμφωνα με την DailyMail, ο ασθενής που είχε συμπτώματα κορονοϊού, πέθανε όταν οι συγγενείς του που τον επισκέπτονταν έβγαλαν από την πρίζα το μηχάνημα του αναπνευστήρα του για να βάλουν έναν ανεμιστήρα!

Όλα έγιναν στο νοσοκομείο Maharao Bhimsingh στο κρατίδιο του Ρατζαστάν. Ο 40χρονος ασθενής, νοσηλευόταν σε αυτοσχέδια μονάδα απομόνωσης με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο αναπνευστήρας ο οποίος τον κρατούσε στην ζωή από την στιγμή που βγήκε από την πρίζα συνέχισε να λειτουργεί με την μπαταρία για 30 λεπτά μέχρι που σταμάτησε σύμφωνα με πολλά ινδικά ΜΜΕ αλλά και το VICE News.

Τότε, η οικογένεια του 40χρονου άρχισε να φωνάζει τους νοσηλευτές να του κάνουν ανάνηψη αλλά ήταν αργά. Λίγο αργότερα βγήκαν τα τεστ και ήταν αρνητικός στον κορονοϊό. Ακόμα επίσης παραμένει άγνωστο πως τους επετράπη να τον επισκεφθούν σε μονάδα απομόνωσης.

Η οικογένεια του άτυχου 40χρονου είχε φέρει το δικό της μέσο για δροσιά γιατί στο νοσοκομείο το σύστημα κλιματισμού ήταν κλειστό για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Ο γιατρός που ήταν υπεύθυνος έκανε καταγγελία εναντίον της οικογένειας.