Αρχική Ελλάδα Απεργία στα ΜΜΜ: Χάος στους δρόμους -Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας...

Απεργία στα ΜΜΜ: Χάος στους δρόμους -Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας και τον Κηφισό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η σημερινή απεργία έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί σοβαρά προβλήματα στην Αθήνα, με την κίνηση στους δρόμους να γίνεται με μεγάλη δυσκολία.

Από πολύ νωρίς, στην άνοδο προς Λαμία, από το ύψος του Ρέντη ως την Νέα Φιλαδέλφεια, τα αυτοκίνητα πηγαίνουν σημειωτόν, ενώ το ίδιο ισχύει και στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της Μεταμόρφωσης, της Νέας Φιλαδέλφειας, μέχρι και το Περιστέρι.

Στο «κόκκινο» είναι αρκετοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης όπως η Πειραιώς στο ρεύμα προς Ομόνοια, η Λεωφόρος Αλεξάνδρας στο ρεύμα προς Κατεχάκη, η λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, στο ύψος του Φάρου, αλλά και η Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μποτιλιάρισμα από νωρίς σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας
Δεν ισχύει σήμερα ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν ισχύουν σήμερα τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος). Παράλληλα, επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας λεωφορείων (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα. Η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων για την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ανοχή στην ελεγχόμενη στάθμευση από τη Δημοτική Αστυνομία
Ο χάρτης της Αθήνας που ακολουθεί παρακάτω είναι χαρακτηριστικός της κατάστασης που επικρατεί. Στα «κοκκινισμένα» σημεία τα προβλήματα λόγω της κίνησης είναι ιδιαίτερα αυξημένα λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΜ.

Ολα τα Μέσα Μεταφοράς είναι ακινητοποιημένα σήμερα για 24 ώρες λόγω της απεργίας που κήρυξαν τα σωματεία με αφορμή το ασφαλιστικό, με αποτέλεσμα να επικρατεί από νωρίς κυκλοφοριακό χάος σε αρκετούς κεντρικούς δρόμους της Αττικής.