Αρχική Δήμοι Ανυπόστατες οι φήμες περί νέου hot spot στη Λέρο

Ανυπόστατες οι φήμες περί νέου hot spot στη Λέρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο δήμαρχος Λέρου τις φημολογίες περί κατασκευής νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων – αλλοδαπών στο νησί.

Σε ανακοίνωσή του καταδικάζει τέτοιου είδους μεθοδεύσεις καθώς και αυτούς που τις διακινούν.

«Δυστυχώς για τον τόπο, την ώρα που πραγματοποιούνται καθημερινά αλλεπάλληλες επαφές με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με πάγιο αίτημα την αποσυμφόρηση του Κέντρου πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης ώστε να μειωθεί ο αριθμός των αλλοδαπών που βρίσκονται στο νησί, κάποιοι υποψήφιοι με ψέματα και λασπολογίες προσπαθούν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη χρησιμοποιώντας μέχρι και το ευαίσθητο πρόβλημα του Προσφυγικού καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας κυρίως στο Λακκί και στον Ξηρόκαμπο, χωρίς να σέβονται τίποτα και κανέναν, εν όψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Διαμηνύουμε σε κάθε περίπτωση, ότι εκτός από τη Δημοτική Αρχή, η κοινωνία της Λέρου γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και ήδη τους έχει καταδικάσει στη συνείδησή της, ως κοινούς συκοφάντες και λασπολόγους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Λέρου Μ. Κόλλιας.