Αρχική ΑΣΕΠ Έρχονται 158 μόνιμες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ – Δείτε τις ειδικότητες

Έρχονται 158 μόνιμες προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ – Δείτε τις ειδικότητες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στη πρόσληψη 158 μόνιμων υπαλλήλων φαίνεται ότι θα προχωρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο ενίσχυσης του. Σύμφωνα με πληροφορίες τον νέο διαγωνισμό έχει ήδη στα χέρια της η Ανεξάρτητη Αρχή Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ). Η διαδικασία κινείται με γοργούς ρυθμούς προκειμένου να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες του φορέα, ενώ μέχρι την άλλη εβδομάδα εκτιμάται ότι η προκήρυξη θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. 

Υψηλόβαθμοι παράγοντες επισημαίνουν στο Dimosio.gr ότι η προκήρυξη, πιθανώς, θα εκδοθεί μετά το Πάσχα, ενώ σύμφωνα με στελέχη της ΔΕΔΔΗΕ οι θέσεις αφορούν μηχανικούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, τεχνικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επιστήμονες πληροφορικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οικονομολόγους ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας και τεχνολόγους μηχανικούς τεχνολογικής εκπαίδευσης.

Ρυθμιστικός παράγοντας για την επιλογή των υποψηφίων θα έχουν η εντοπιότητα, αλλά και η εμπειρία.

Σύμφωνα με στελέχη που επεξεργάζονται την προκήρυξη, δεν αποκλειεται ο διαγωνισμός να βγει στον αέρα ακόμα και πριν το Πάσχα. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι: ΠΕ Μηχανικοί, ΔΕ Τεχνικοί (Μέσης Εκπαίδευσης), ΤΕ Τεχνολόγοι Μηχανικοί, ΠΕ Οικονομολόγοι  και ΠΕ Επιστήμονες Πληροφορικής.