Αρχική Περιφέρειες Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας : «Η κατάσταση στη Σκύδρα είναι πολύ σοβαρή, σεβαστείτε τα...

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας : «Η κατάσταση στη Σκύδρα είναι πολύ σοβαρή, σεβαστείτε τα μέτρα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Για το συναγερμό που έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στη Σκύδρα, μετά τον εντοπισμό 114 κρουσμάταν κορωνοϊού σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας, μίλησε στον ΘΕΜΑ 104, 6 ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Tζαμτζής.

«Δυστυχώς είχαμε τα 114 κρούσματα από το συγκεκριμένο εργοστάσιο, όντως υπάρχει μεγάλη ανησυχία στον κόσμο. Αυτό που λέμε συνεχώς είναι ότι πρέπει να υπάρξει και ψυχραιμία και πιστή εφαρμογή των μέτρων. Ήδη η Πέλλα είναι σε αυξημένη επιτήρηση, πρέπει όλοι να προσέχουν», τόνισε ο κ. Tζαμτζής.

«Δεν θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα γιατί υπάρχουν ήδη μέτρα. Επιπλέον, θα δοθούν η λίστα των νοσούντων στην αστυνομία, η οποία έχει την ευθύνη της επιτήρησης αυτών των ανθρώπων ώστε να είναι συνεπείς στην 14ημερη καραντίνα», πρόσθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.

«Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και αυτό που ζητάω από τους συμπολίτες μας να εφαρμόσουν πιστά τα μέτρα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την εξάπλωση του ιού», είπε, επίσης, ο κ. Tζαμτζής.

«Σύμφωνα και με μαρτυρίες εργαζομένων υπήρχε έλεγχος, θερμομετρήσεις. Πολλά πράγματα εξαρτώνται και από την ατομική ευθύνη που έχει ο καθένας μας να προστατεύσει και τον εαυτό του και τους γύρω του. Σίγουρα υπήρξαν αστοχίες, αυτά πρέπει να τα λάβουμε υπόψιν μας. Υπήρχαν παρατηρήσεις που έγιναν και στο εργοστάσιο από πλευράς της πολιτικής προστασίας και του ΕΟΔΥ για να μην έχουμε ξανά τέτοια κρούσματα», επισήμανε ο κ. Tζαμτζής.

«Πρέπει όλοι μας να εφαρμόζουμε τα μέτρα, να φοράμε μάσκα. Σέβομαι τις απόψεις του καθενός περί κορωνοϊού αλλά αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο κορωνοϊός είναι παρών δυστυχώς. Και αυτό που ζητώ άσχετα αν πιστεύουμε στον κορωνοϊό ή όχι, πρέπει να εφαρμόσουμε το νόμο. Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι, ακόμα και οι αρνητές να εφαρμόσουν το νόμο για να προστατευθούμε και εμείς αλλά να προστατεύσουμε και τους συνανθρώπους μας, ενώ επισήμανε ότι σήμερα αναμένονται στην περιοχή τα κλιμάκια και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας», κατέληξε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.