Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Ανοίγουν 13.000 θέσεις εργασίας στη Lufthansa

Ανοίγουν 13.000 θέσεις εργασίας στη Lufthansa, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον 1000 θέσεις ανοικτές σε ολόκληρο το κόσμο

Lufthansa σχεδιάζει να προσλάβει περίπου 13.000 νέους υπαλλήλους φέτος, καθώς o κλάδος των αερομεταφορών εξακολουθεί να αντιμετωπίζει ελλείψεις προσωπικού μετά την πανδημία.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν την πρόσληψη περισσότερων από 1.000 πιλότων και περίπου 2.000 τεχνικών.

Η Lufthansa απασχόλησε περισσότερους από 13.000 ανθρώπους το 2023, ανεβάζοντας το συνολικό εργατικό δυναμικό της σε 95.000.

Αυτή τη στιγμή ο Όμιλος Lufthansa έχει ανοικτές πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στον Όμιλο Lufthansa ανήκουν οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa German Airlines, SWISS, Austrian Airlines και Brussels Airlines. Η Lufthansa German Airlines περιλαμβάνει επίσης τις περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες Lufthansa CityLine, Air Dolomiti καθώςEurowings Discover.

Εκτός όμως από τον τομέα των αεροπορικών μεταφορών, ο όμιλος Lufthansa έχει αναπτύξει ένα δίκτυο από θυγατρικές εταιρείες, όπως η Lufthansa Cargo, η πρώτη εταιρεία μεταφοράς φορτίου στον κόσμο και η Lufthansa Technik, που ασχολείται με την συντήρηση των αεροσκαφών.

Δείτε εδώ

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 

Διαβάστε ακόμη:

Οι μεγάλοι εχθροί του Καλοκαιριού: Έξαρση σε μπλε, μωβ μέδουσες και λαγοκέφαλα

Οι μεγάλοι εχθροί του Καλοκαιριού δεν είναι άλλοι από τις μέδουσες όσο και από τους λαγοκέφαλους, δύο απειλές που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στους λουόμενους.

Ο Καναράκης βάζει φιτιλιές: «Η Γερμανού έβριζε την Μενεγάκη πίσω από την πλάτη της!»

Ο Παντελής Καναράκης έκανε αιχμηρά σχόλια στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok,  για την πισώπλατη μαχαιριά της Ναταλία Γερμανού με αφορμή την   αποχώρηση της  Ελένης Μενεγάκη, από τον σταθμό του Mega, βάζοντας φυτιλιές στις σχέσεις των δύο γυναικών, λέγοντας:

Χάρις Δούκας: Αν εκλεγώ θα είμαι και δήμαρχος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ο Χάρης Δούκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στο δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, μίλησε για την παραμονή του στην θέση του δημάρχου ακόμα και αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αμερικανικό Συνέδριο Πυρηνικής: Η ελληνική εταιρεία που πρωτοπορεί στη μάχη κατά του καρκίνου

Η ελληνική εταιρεία ΒΙΟΚΟΣΜΟΣ, που πρωτοπορεί στους τομείς της Πυρηνικής Ιατρικής, της Ογκολογίας και της Νευρολογίας, συμμετείχε για πρώτη φορά στο Αμερικανικό Συνέδριο Πυρηνικής Ιατρικής και Μοριακής Απεικόνισης (SNMMI 2024) που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο (8-11/6/2024) στο Τορόντο του Καναδά, για τις εμβληματικές στρατηγικές συνεργασίες που έχει αναπτύξει με πολυεθνικές εταιρείες κολοσσούς.

Ενημερωτικό Δελτίο

Πρόσληψη 108 ατόμων στο Δήμο Αμαρουσίου

Ο Δήμος Αμαρουσίου αναζητά την πρόσληψη 108 ατόμων  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκατόν οκτώ (108) ατόμων πλήρους απασχόλησης για την καθαριότητα σχολικών μονάδων της χωρικής του αρμοδιότητας, για το διδακτικό έτος 2024-2025.

Πρόσληψη 44 ατόμων στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας αναζητά την πρόσληψη σαράντα τεσσάρων (44) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας για το σχολικό έτος 2024-2025, για τη στελέχωση υπηρεσιών καθαρισμού σχολικών μονάδων.

20 νέες προσλήψεις στον Δήμο Γλυφάδας – Δείτε τις ειδικότητες

Οι προσλήψεις θα γίνουν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 2 μηνών.

ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2024: Νέα προκήρυξη για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό – Πίνακας

Ο διαγωνισμός αφορά στην πλήρωση συνολικά 82 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού σε φορείς του δημοσίου.